USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95
Соціум

У Нововолинську відкрили денний центр із кризовою кімнатою

Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі із кризовою кімнатою цілодобового перебування – це доступний та безпечний простір, де постраждала особа може отримати комплексну безоплатну допомогу

Сьогодні 20:22

На Волині попрощались із Героєм Ярославом Каламуняком

Сонячний день сьогодні затьмарений сумом втрати Героя. Нововолинська громада попрощалася з військовим Ярославом Каламуняком.

Сьогодні 17:46

У Луцьку в пенсійному фонді чоловік намагався порізати вени. Оновлено

Поліцейські запобігли цьому та доставили чоловіка до спеціалізованого медичного закладу. Наразі триває перевірка за цим фактом.

Сьогодні 17:12

Зеленський призначив стипендії трьом волинським дітям з інвалідністю за високі досягнення у спорті

Президент України Володимир Зеленський призначив стипендії 25 дітям з інвалідністю, які мають високі досягнення у всеукраїнських спортивних змаганнях, та їхнім тренерам. Серед стипендіатів є троє дітей з Волині та один тренер.

Сьогодні 16:42

Рада підтримала надання громадянства іноземцям-добровольцям

Нардепи ухвалили у першому читанні законопроєкт щодо правового статусу іноземців, які беруть участь у захисті України.

Сьогодні 16:25

Сьогодні ввечері на Волині обмежуватимуть споживання електричної потужності

З 18:00 9 травня до 7:00 10 травня на Волині будуть діяти графіки обмеження споживання електричної потужності в обсязі п’яти черг для промислових споживачів.

Сьогодні 16:09

Куди піти в Луцьку: від четверга до четверга. Огляд

Інформаційне агентство Волинські Новини розповідає лучанам про культурні події, які очікують їх протягом цього тижня.

Сьогодні 15:53

Зеленський змінив командувачів Сил спеціальних операцій та Сил підтримки ЗСУ

Президент підписав указ №314 про призначення Олександра Трепака командувачем Сил спеціальних операцій Збройних Сил України. Крім того, Зеленський призначив Дмитра Герегу на посаду командувача Сил підтримки Збройних сил України.

Сьогодні 15:03

Переживають уже другу війну: в луцькому терцентрі ветерани отримали продуктові набори

Концерт буде вже після перемоги України, а поки до Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні ветерани, якими опікується терцентр соцобслуговування Луцької громади, отримали продуктові набори.

Сьогодні 13:42

На Волині затримали жителя Київщини, який хотів втекти за кордон. Відео

Порушником виявився 26-річний мешканець Київської області. Чоловік підготувався до незаконної «подорожі» через Західний Буг, про що свідчили запаковані у поліетиленові пакети речі, які були в його наплічнику.

Сьогодні 13:24

У луцькій мерії поділилися ідеями трансформації дитячої залізниці

Після трирічного очікування та переговорів з АТ «Укрзалізниця», в кінці 2023 року Луцькій міській раді врешті вдалося отримати на баланс громади майновий комплекс Луцької дитячої залізниці. Станом на зараз завершується процес передачі відповідної земельної ділянки.

Сьогодні 13:07

«Святий навіки»: у Луцьку запрошують на благодійний концерт до кірхи

Зворушливе музичне дійство влаштують 12 травня у Домі євангелія, що на вулиці Караїмській, 16. Вхід – за донат на потреби ЗСУ. Початок – об 18:00.

Сьогодні 12:51

На Волині провели в останню путь військового Андрія Козирака

Старший солдат Козирак Андрій Миколайович загинув 2 травня 2024 року внаслідок мінометного обстрілу ворогом вогневої позиції сил оборони поблизу населеного пункту Берестове Харківської області.

Сьогодні 12:35

На Волині розпочали посів гречки

Цього тижня агровиробники розпочали сіяти гречку, яка потребує лише добре прогрітого ґрунту, оскільки ця рослина не переносить холоду. На сьогодні на Волині вже засіяно 200 гектарів гречки.

Сьогодні 10:40

Волинянин постане перед судом за зґвалтування неповнолітньої

Слідство встановило, що пізно увечері 4 лютого 2024 року нетверезий молодик незаконно проник у сусідське житло, зайшов у кімнату 16-річної дівчини, яка спала, та, долаючи опір і заподіюючи тілесних ушкоджень, зґвалтував.

Сьогодні 10:24

Зеленський призначив чотирьох суддів у Волинській області

Володимир Зеленський підписав низку указів про призначення суддів на посади у місцевих загальних, господарських та адміністративних судах, а також в обласних господарських судах.

Сьогодні 09:51

У Нововолинську відкрили новий офіс «Центру пробації»

За усіма вимогами приміщення офісу поділено на відкриту та закриту зони. Є кабінет для індивідуальної роботи із засудженими.

Сьогодні 09:03

Система Orphus