USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

За 520 тисяч: Волинська митниця продає пів сотні пар взуття. Фото

3 Лютого 2024 13:21
Державна митна служба в особі Волинської митниці виставила на аукціон конфісковані взуття, одяг та інші товари народного вжитку. Загалом – близько 700 позицій.

Торги тривають на сайті prozorro.sale.

«Взуття, одяг та інші товари народного вжитку в кількості 699 одиниць без ознак використання, в упаковках різного сезону використання та фасону. Документи, які підтверджували би походження, якість, безпечність, відсутні», – вказано в описі лоту.

Серед речей, які продає митниця, – 533 пари чоловічого та жіночого взяття (босоніжки, туфлі, чоботи, сандалі, капці, кеди, мокасини, балетки, кросівки), а також косметички, сумки, шкарпетки, рукавиці, шапки, панчохи, ялинкові прикраси та інше.

Стартова ціна продажу – 520 250 гривень.
Читати ще: Волинська митниця продає медобладнання, інвалідні крісла, дитячі меблі та одяг. Фото

Нагадаємо, конфісковані товари, серед яких меблі, техніка та товари різного призначення, Волинська митниця продала з аукціону. Оскільки покупців довго не могли знайти, всі ці речі продали за зниженою ціною.

Як ми писали, під виглядом гуманітарної допомоги через пункт пропуску «Устилуг» намагалися ввезти брендовий одяг та взуття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Варвара Показати IP 3 Лютого 2024 13:55
майже тисячу гривень за одиницю...с їхньою оцінкою - хай самі купують
O_o? Показати IP 3 Лютого 2024 17:13
З назви теми виходить що 10 тис. грн за пару.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus