USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У луцької фірми хочуть відсудити 2,4 млн за непоставлені генератори

15 Липня 2023 11:32
У луцької компанії ТОВ «Маст Компані» хочуть відсудити 2 мільйони 400 тисяч гривень. Мовляв, підприємство не поставило генератори відповідно до договору з іншою фірмою.

Про це стало відомо з ухвали Господарського суду Волинської області.

ТОВ «Партнер-Груп-ЛТД» звернулося до суду з позовом до ТОВ «Маст Компані», в якому просило розірвати договір купівлі-продажу інверторних генераторів НМ-G2200INV, укладений між фірмами. Також позивач просив стягнути з «Маст Компані» на користь «Партнер-Груп-ЛТД» сплачені за договором кошти – 2 мільйони 400 тисяч 75 гривень.

В обґрунтування позовних вимог «Партнер-Груп-ЛТД» посилається на невиконання відповідачем взятих на себе зобов'язань згідно умов договору купівлі-продажу в частині поставки оплаченого товару – інверторних генераторів №НМ-G2200INV.

Господарський суд прийняв позовну заяву до розгляду та відкрив провадження у справі.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus