USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Начальник ТЦК на Рівненщині після оприлюднення резонансного відео перевівся до бойової частини

1 Квітня 2024 15:19
Начальник одного із територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Рівненської області після оприлюдненого резонансного відео, ймовірно, за його участі, перевівся для подальшого виконання службових обовʼязків до однієї з бойових частин.

Про це повідомило Оперативне командування «Захід».

Як зазначили в ОК «Захід», командування не має претензій до виконання офіцером поставлених задач у межах покладених на нього службових обовʼязків, проте особисті питання військовослужбовці не повинні вирішувати на робочому місці.

«Беручи до уваги суспільний резонанс від публікації матеріалів, зазначений офіцер з власної ініціативи написав рапорт про переведення його для подальшого виконання службових обовʼязків до однієї з бойових частин», – поінформували в ОК «Захід».

Читати ще: Начальник ТЦК Рівного цілувався в кабінеті з кількома колегами-жінками: проводять службову перевірку

Наказ про призначення до нового місця служби підписало відповідне керівництво.

Обставини встановлення записувальних пристроїв у службовому приміщенні зʼясовуються в межах діяльності відповідних органів.

Також у командуванні нагадали, що витік відеоматеріалів був вкинутий та поширений на загал через ресурси та за прямого супроводження «лідерів» суспільної думки ворогів, і закликали громадян дотримуватися інформаційної гігієни та більш ретельно перевіряти першоджерела.

Як повідомляли, у Сухопутних військах Збройних сил України заявили, що проведуть службову перевірку щодо оприлюдненого відео за участі, ймовірно, начальника одного з ТЦК Рівненщини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
А нех знають ! Показати IP 1 Квітня 2024 16:06
Перевівся, бо за%бався вирішувати особисті питання на робочому місці !
Анонім Показати IP 1 Квітня 2024 17:21
богові частини бувають різними і посади також. Як виявилось, можна по різному воювати, і по різному бути патріотом.
просто Показати IP 1 Квітня 2024 20:36
Бридко читати такі матеріали. Виявляється, підступні оркм таємно пробралися в кабінет кришталево чистого білого і пухнастого героя, нахабно оббрехали його, зняли відео *ймовірно* з героєм, внаслідок чого гордий герой поклявся вмерти на полі бою. Лай...но воно було в ТЦК, лай...ом воно буде в частині.
ігор Показати IP 2 Квітня 2024 10:10
як ще не нагородили орденом княгині Ольги, хоча все попереду, внутрішня службова перевірка довела що він герой

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus