USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Як вибрати ідеальне ліжко в спальню?

25 Квітня 2024 10:21
Кімната для сну та відпочинку важлива ідеальним ліжком, на яке так хочеться впасти після важкого робочого дня. Але доволі часто саме воно перевантажує спальню, робить її некомфортною та маленькою через свій вигляд та габарити. Як знайти ідеальне ліжко та які варіанти пропонує інтернет-магазин меблів Obstava.

Зручність чи дизайн: що вибрати?



Велюрові вставки, високий каркас, узголів’я з дерев’яною рамкою – це все добре, але передусім варто звернтути увагу саме на розмір ліжка та свої фізіологічні особливості. Це стосується навіть вибору висоти каркаса, адже є три стандартні рішення:

20–30 см – західний варіант, який підходить та приваблює більше молодих людей без проблем із суглобами, оскільки може бути важко вставати з такого ліжка;

50 см – стандартна висота, яка актуальна практично для всіх;

від 80 см – оптимально для комфортного сну людей старшого віку або з проблемами суглобів, однак може не підійти особам із серцево-судинними захворюваннями.

Не варто забувати, що додасться ще висота матраца.

Принципи вибору ліжка



Дизайн важливий, проте є й інші варті уваги параметри:

розмір – знайдіть оптимальний варіант для вашого комфортного сну, але не забувайте, що інші меблі також мають залишитися функціональними в спальній кімнаті;

міцність основи – ліжко не повинно провисати і створювати дискомфорт під час сну, навіть із найтоншим матрацом;

зручність та дизайн – відмовтеся від моделей, які візуально перевантажують простір та створюють дискомфорт своїм зовнішнім видом.

І найголовніше, про що інколи забувають: є ліжка, які за комплектацією йдуть цілісним каркасом. Звернуть на це увагу, адже така модель може просто не пройти у дверний отвір та створить проблеми.

Компанія Obstava розробляє ліжка, які не тільки підійдуть під будь-який смак, але й будуть актуальними для різних дизайнерських рішень спалень. Якісні матеріали, великий вибір розмірів та варіантів обрамлення – це все є в асортименті. Компанія чітко прописує розміри та вказує комплектацію посилки для відправки поштою.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus