USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

У Луцькій громаді двом сотням родин передали насіння для посівної

17 Квітня 2024 12:50
16 квітня Луцька міська рада передала жителям пільгових категорій міста Луцька та сіл старостинських округів громади насіння овочів до весняної посівної 2024 року.

Про це повідомили у міськраді.

Це насіння було отримане як благодійна допомога від міжнародних насіннєвих компаній: Enza Zaden, Osborne Quality Seeds, Syngenta в рамках ініціативи «НАСІННЯ ПЕРЕМОГИ» проєкту #«Згуртовані_громади», який реалізує @Всеукраїнська асоціація громад за підтримки @Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) та у співпраці з Новою Поштою – @Гуманітарна Нова Пошта.

Читати ще: Жителям волинських громад безоплатно роздають насіння від Агентства USAID

Насіння отримали 200 домогосподарств пільгових категорій громадян, а саме: внутрішньо переміщені особи, учасники бойових дій та члени їх сімей, особи з інвалідністю внаслідок війни, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України, багатодітні, малозабезпечені сім’ї.

«Дякуємо донорам, благодійникам та реалізаторам ініціативи «НАСІННЯ ПЕРЕМОГИ» за надані насіннєві набори жителям та вимушеним переселенцям нашої громади, – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus