USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10
Профіль користувача
VG
Дата реєстрації: 28 Жовтня 2015 13:19
Коментарів: 0
Відповідь юриста:
Доброго дня! Таку інформацію зможете отримати на сайті reyestr.court.gov.ua/ - відкрита для загального доступу база даних судових рішень Верховного Суду України, вищих спеціалізованих, апеляційних та місцевих судів. У вашому випадку слід в графі "пошук за контекстом" ввести адресу Вашої квартири, і тоді висвітляться всі наявні судові рішення щодо неї.
Відповідь юриста:
З цим питанням Вам слід письмово звернутись до Департаменту комунального господарства міської ради. Я не відслідковую тарифну сітку на комунальні послуги. Також можете скерувати запит про надання публічної інформації до міської ради, і такі дані Вам буде надано впродовж 5 робочих днів.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Для з'ясування правильності вирішення Вашого питання, слід письмово звернутись до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, одним із основних завдань якої є здійснення державного регулювання з метою досягнення балансу інтересів споживачів, суб'єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, і держави; а також забезпечення захисту прав споживачів товарів, послуг у сферах енергетики та комунальних послуг щодо отримання цих товарів і послуг належної якості в достатній кількості за обґрунтованими цінами. Контакти цього органу можете знайти за цим посиланням http://www.nerc.gov.ua/?id=6911
Система Orphus