USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Волинянин застрелив з вогнепальної зброї жінку й себе

21 Липня 2015 12:29
Надзвичайна подія відбулася в селі Головне Любомльського району: під час сварки 41-річний ковельчанин на подвір’ї тещі із мисливської рушниці спочатку застрелив подругу дружини, а потім - себе.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Правоохоронців викликала дружина самогубці, 48-річна ковельчанка. О 22:00 жінка зателефонувала в чергову частину любомльського райвідділу міліції та повідомила про вбивство.

Виїхавши за вказаною адресою, слідчо-оперативна група виявила тіло жінки із вогнепальним пораненням живота, а в гаражі - труп чоловіка.

В ході досудового розслідування правоохоронці встановили: того дня близько 14:00 під час сварки п’яний волинянин із зареєстрованої мисливської рушниці «ТОЗ-34» вистрілив у подругу дружини. Внаслідок вогнепального поранення 64-жителька міста Ковель померла на місці події.

Кривава розправа над жінкою відбулася на очах дружини та тещі. Свідків події вбивця зачинив в будинку, а сам, замкнувшись у гаражі, покінчив життя самогубством. Чоловік поцілив із рушниці собі в голову.

- Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань, а відтак відкрито кримінальне провадження, передбачене статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. З місця події вилучено знаряддя вбивства та речові докази. Триває розслідування, - прокоментував перший заступник начальника – начальник слідчого управління УМВС України у Волинській області полковник міліції Анатолій Петрушин.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Українець Показати IP 21 Липня 2015 12:56
І після цього ще хтось буде казати про легалізацію вогнепальної зброї для українців як в США ?! Це ж мавпи з гранатами! Отаке лайно понажирається, потім АТОшники з відбитими мізками і взятою "на добру згадку" зброєю повернуться, теж понажираються, щоб хоч якось "синдром" заглушити, і що почнеться, люди добрі?! Будуть по школах ходити, дітей, а потім себе стріляти, як в США ? Чи свій Андрійко Брейвіченко з'явиться, взявши приклад зі "славетного" норвезького "хєроя"?!
Анонім до Українець Показати IP 21 Липня 2015 14:12
розмовами про легалізацію ті хто вже має на руках вогнепальну зброю хочуть уникнути кримінальної відповідальності. легалізація для них - це єдиний спосіб уникнути проблем із законом.
Китаєць до Анонім Показати IP 21 Липня 2015 15:34
А мона і викинути незаконну зброю, нема зброї - нема кримінальної відповідальності.
Олег до Українець Показати IP 21 Липня 2015 17:00
Не рівняй всіх по собі !
коля до Українець Показати IP 21 Липня 2015 18:07
дурко, в селі пили, пьють і будуть пити, ще раз перечитай - із зареєстрованої мисливської рушниці «ТОЗ-34» . До чого тут АТО і зброя звідти? ліпиш уйню, як нездоровий.
Волиняка до Українець Показати IP 22 Липня 2015 12:03
Якщо ти вважаєш себе мавпою, то живи безбройний. Хай тебе міліція захищає. Тєрпіло й**ане.
Фактор Показати IP 21 Липня 2015 14:15
Треба наплювати на всякі там демократично-гуманні рожеві слино-соплі і жорстко проводити на державному рівні боротьбу з п"янством, бо вже на х..р всі поспивались, це так звані допропорядні громадяни, тих що вже кінчені до уваги не берем, від кожного третього на вулиці несе як з бражника, пиво хляють як воду повсюди. Позаливають свої дурні баньки і казяться, а страждають, як правило оточуючі, ті що слабші фізично і беззахисні.
лучанка Показати IP 22 Липня 2015 11:11
64-річна подруга дружини? Їй - 48. Чоловікові - 41...
шрек Показати IP 30 Липня 2015 23:23
Знаю те смт! жестяк!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus