USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Військовим на Запорізький напрямок відвезли допомогу з Луцька

3 Квітня 2024 20:20
Луцький міський голова Ігор Поліщук із представниками міської ради відвідали військових на Запорізькому напрямку та передали їм допомогу від жителів громади.

Про це повідомив мер у мережі.

«Відвідуємо наших військових на Запорізькому напрямку та передаємо допомогу від Луцької громади - Mavic’и, FPV-дрони, тепловізори, оптичні приціли, зарядні станції, супутникові модеми, планшети, ноутбуки, підсилювачі сигналу та багато іншого», - йдеться у повідомленні.

Допомогу отримали військові з Луцької громади, які служать у 141 ОСБр, 451 батальйон 141 ОСБр, 65 ОМБр, 15 ОГШб.

Також делегати зустрілись з лучанами з 8 полку ССО.
Як інформували, сьогодні міськрада для потреб військовослужбовців в/ч А 3449, які виконують бойові завдання із захисту незалежності та територіальної цілісності України від російського вторгнення, передала два квадрокоптери DJI MAVIC 3, 40 штук БПЛА FPV 8 дюймів з денною камерою та 10 штук БПЛА FPV 8 з телевізійною камерою.

А днями Луцька міська рада закупила для потреб військовослужбовців сім сотень FPV-дронів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus