USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Великодню ніч громадський транспорт в Луцьку не курсуватиме

22 Квітня 2022 16:41
Громадський транспорт у Великодню ніч у Луцьку їздити не буде у зв’язку з введеним комендантським часом та задля безпеки жителів міста.

Про це Суспільному телефоном розповів керівник відділу транспорту Луцькради Віктор Главічка.

Зі слів посадовця, храми та церкви є у кожному мікрорайоні міста в пішій доступності.

Читати ще: Комендантська година на Великдень діятиме: як на Волині можна буде вночі освятити кошики. Роз'яснення поліції

На Великдень, 24 квітня, тролейбуси та автобуси їздитимуть у режимі вихідного дня до 21:30.

«З ранку та до вечора будуть їздити як маршрутки, так і тролейбуси, але на 30-40 % у меншій кількості. Таке рішення пов’язане з безпекою громадян. Також водіям потрібно встигнути і на АЗС заїхати, і завершити роботу та доїхати додому», – додав посадовець.

У понеділок, 25 квітня, громадський транспорт у Луцьку курсуватиме згідно з графіком робочого дня через скасування вихідного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus