USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

У Луцьку на автостанції чоловік підпоїв та обікрав військового. За це отримав 7 років в’язниці

20 Травня 2024 07:46
У Луцьку неодноразово судимий чоловік відкрито викрав у військового понад 20 тисяч гривень. За це Луцький міськрайонний суд відправив його на 7 років за ґрати.

Інцидент стався 9 жовтня 2023 року близько обіду на автостанції № 1, що на вулиці Конякіна.

33-річний житель Луцького району Петро П. помітив на автостанції військового, познайомився з ним та запропонував разом випити, аби втертися в довіру. Згодом, побачивши, що військовослужбовець відволікся, чоловік викрав з його кишені 20 500 гривень та кинувся навтьоки.

Читати ще: Лучанин, який обкрадав «Аврору» та «Єву», отримав майже сім років в’язниці

Один із перехожих почув, що кричать люди, та побіг за грабіжником. Побачивши, що його наздоганяють, злодюжка викинув гроші на землі. Проте перехожий все ж наздогнав його, скрутив та викликав поліцію.

Сам постраждалий військовий тоді підтвердив обставини злочину, проте деталей не пам’ятав, мовляв, у боях отримав багато контузій.

Як інформували, грабіж трапився, коли військовослужбовець перебував у відпустці. Після того інциденту воїн повернувся на службу і нині вже тривалий час вважається зниклим безвісти.

Варто відзначити, що обвинувачений раніше був судимий і тільки в червні минулого року звільнився з місця позбавлення волі. Відносно нього на момент злочину вже були розпочаті кримінальні провадження в інших районах Волині, зокрема в Камінь-Каширському. Також вступив у дію вирок Любешівського районного суду. Тому поки тривав суд, обвинувачений перебував під вартою.

Враховуючи рецидив злочинів, суд призначив Петру П. сім років позбавлення волі.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus