USD 39.80 40.15
  • USD 39.80 40.15
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

«Протягом усього сезону багато команд говорять, що, можливо, «Рівному» трішки допомагають», – капітан «Старого Луцька»

1 Квітня 2024 09:32
Головний тренер та капітан баскетбольного клубу «Старий Луцьк-Університет» поділилися своїми емоціями після програшного матчу з «Рівним» та по гарячих слідах підбили підсумки сезону. Своєю чергою представники «Рівного» подякували луцьким фанатам за атмосферу в залі та зауважили, що хочуть пройти якомога далі.

Баскетболіст БК «Рівне» Дмитро Тимощук наголосив, що гра була дуже важкою, однак його команда їхала до Луцька за перемогою.

«Сьогодні було дуже багато емоцій та фізичного контакту, але цим баскетбол і прекрасний, за це ми і любимо цю гру. Я вітаю свою команду, наших вболівальників, керівництво клубу. Найбільше хочу подякувати своїм хлопцям: вони сьогодні боролися та відпрацювали на максимумі, віддавши усі сили. Дуже хотіли перемогти. Ми хочемо пройти до фіналу, тому не мали права програти. Ми вже замовили баню, тому їхали сюди за перемогою. Дякую команді Луцька за чудову гру та боротьбу. Дякую луцьким вболівальникам, адже у залі була шалена атмосфера, ми не чули один одного. Емоції залу були на висоті», – сказав Дмитро Тимощук.
Головний тренер БК «Рівне» Михайло Переверзій не приховував, що удача посміхнулася його команді.

«Наші хлопці грали до кінця і, мабуть, удача схилилася на нашу сторону. Було дуже багато складових перед цим матчем, були нервові моменти. Ми знали, що гра буде дуже важкою, що Луцьк дасть нам повний відпір. Дякую нашим та луцьким вболівальникам, атмосфера у залі була просто чудовою. Для вболівальників вийшла дуже хороша гра, але наші фани з більш позитивними емоціями поїдуть додому. Так вийшло, що ми привітали нашого президента з днем народження. Головне, щоб не було ніякої ейфорії. Будемо готуватися до наступних ігор», – відзначив Михайло Переверзій.
Капітан «Старого Луцька» Володимир Коцько подякував усім за підтримку, наголосивши, що він гордиться командою.

«Аналізувати гру не буду, для нас вона стала останньою у сезоні. Боролися, билися, все було у наших руках. Я горджуся своєю командою, нашими фанами та містом. В такій неймовірній атмосфері я, напевно, не грав. Для багатьох з нашої команди плей-оф Суперліги – це перший подібний досвід. Плюс два, остання атака Джойнера… Був фол чи не було – повинні вирішувати судді. Але якщо протягом усього сезону багато команд говорять одне і те ж на пресконференціях, що, можливо, «Рівному» трішки допомагають… Я не хочу нічого говорити на суддів, але мені здалося… Після першої гри у коментарях дуже багато людей писали про суддівство. Для нас це була дуже емоційна гра, я зараз на великих емоціях. Дуже хотілося виграти у «Рівного». У цьому сезоні ми потрапили до фіналу чотирьох Кубка України – це для нашого клубу вагоме досягнення. Також були всі шанси пройти «Рівне». Дякую нашим незламним захисникам та захисницям за те, що можемо зібрати повний зал людей та подивитися на таке шоу, яке було сьогодні. Дякую за сезон, я горджуся своєю командою, дякую усім!» – емоційно подякував капітан лучан.
Головний тренер «Старого Луцька» Дмитро Чайковський не став аналізувати гру, однак коротко підвів підсумки сезону.

«Дуже емоційна та конкурентна гра. Хлопці налаштувалися. Не віриться, що сезон для нас закінчився. Дуже хочеться після такої гри зробити певні підсумки, хоча самої гри по гарячих слідах не хочеться аналізувати. Хочу подякувати ЗСУ, що ми мали можливість тренуватися, грати, радувати вболівальників та представляти наше місто і область. Я дякую вболівальникам, які приїхали з усієї області та несамовито підтримували команду. Це мотивувало хлопців.

Неприємно, що гру, яку самі відвоювали та завели в кінцівку, не змогли завершити перемогою. В таких іграх здобувається досвід для молодих гравців. Навіть перебування на лавці – це досвід. Прозапас сьогодні отримав дуже багато часу – думаю, у майбутньому йому це допомагатиме. Звісно, третину сезону вони тренувалися, слухали підказки дуже досвідчених гравців Липовцева та Кольченка, які зробили наш сезон більше приємним, навіть можна сказати, що врятували його. Думаю, ці гравці також будуть на позитиві згадувати цей період, який вони провели у нашій команді.
Дякую представникам влади та бізнесу, маю надію, що вони і далі підтримуватимуть команду. Хочу висловити надію, що команда радуватиме вболівальників та представлятиме місто і область в майбутньому. Я зі свого боку, всі працівники клубу будуть працювати над тим, щоб у майбутньому сезоні представити Луцьку краще», – резюмував Дмитро Чайковський.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus