USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Піаністи з Луцька здобули нагороди на Міжнародному музичному конкурсі

3 Липня 2023 22:39
Учні музичної школи № 1 імені Фридерика Шопена повернулися з Польщі, де брали участь у ІІІ міжнародному музичному конкурсі піаністів «Шопенівська весна».

Школу представляли 22 учні, які змагалися у п’яти номінаціях, повідомляє Суспільне Волині.

У загальному підсумку двоє учениць музичної школи № 1 отримали дипломи лауреатів І ступеня: Марія Соловейчук та Ольга Танська.
Диплом лауреата ІІ ступеня отримала Божена Єфремова. Дипломи лауреатів ІІІ ступеню здобули: Гліб Гундарь, Соломія Мазуренко, Діана Ткаченко, Роман Борейко, Тереза Верзун-Ролінгер та Аріна Коцирій.
Сімох дітей нагородили дипломами з відзнакою за краще виконання твору країни, трьох дипломом з відзнакою за краще виконання твору епохи бароко та одну за краще виконання твору Фридерика Шопена.

Зі слів директорки музичної школи Ольги Чуріної, «Шопенівська весна» – це один із небагатьох конкурсів, який для українських дітей відбувся не в онлайн режимі. Загалом конкурс зібрав учасників з України й Польщі. Оцінювали виступи піаністів професори музичних академій України, Польщі, Литви та Угорщини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus