USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Закарпатті роми заблокували ТЦК через мобілізацію товаришів. Порушників звинуватили в хуліганстві

4 Травня 2024 20:53
У Закарпатській області поліція Виноградова розслідує конфлікт з працівниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП), де були здійснені попереджувальні постріли у повітря.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатській області, передає Укрінформ.

«Поліція Виноградова розслідує кримінальне провадження за фактом конфлікту з працівниками ТЦК та СП... Слідчі кваліфікували дії за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Тривають процесуальні заходи, діям кожного з учасників правоохоронці нададуть правову оцінку», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці пояснили, що ввечері 3 травня біля входу на територію Виноградівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки зібралася група людей, орієнтовно 10 осіб, які порушували публічний порядок та вчиняли хуліганські дії.

Читати ще: На Волині військові відкрили вогонь по авто, яке не зупинилось на блокпосту. Поранено чоловіка

Співробітники поліції, які прибули на місце події, встановили, що таким чином представники поселення з села Онок висловлювали невдоволення через мобілізацію двох їхніх товаришів.

«Коли учасники конфлікту намагалися силою відчинити вхідні ворота, співробітники ТЦК та СП здійснили попереджувальні постріли у повітря», – розповіли правоохоронці.

Вони зазначили, що на місці події забезпечували публічний порядок кілька екіпажів поліції, і ніхто з присутніх внаслідок хуліганських дій не постраждав.

«Наразі конфлікт з даного приводу вичерпано...Винним у вчиненні хуліганства загрожує ув’язнення терміном до 7 років», – констатували поліцейські.

Вказаний Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки теж в своєму офіційному коментарі Укрінформу підтвердив, що був такий конфлікт.

«3 травня з метою уточнення військово-облікових даних в 1-му відділі Берегівського РТЦК та СП перебував військовозобов’язаний ромської національності Лакатош Василь Іванович. Згодом біля адміністративної будівлі ТЦК та СП зібрався натовп громадян України ромської національності, які почали вчиняти хуліганські дії і спроби проникнення на територію військового об’єкта. Було викликано Національну поліцію», – розказали в ТЦК.

Там додали, що правовою оцінкою інциденту займаються правоохоронні органи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
rrrr Показати IP 4 Травня 2024 21:11
тцк-пси режима..
Анонім Показати IP 4 Травня 2024 21:17
А вже розслідували , по якому праву розстріляли людину тцк у Старій Вижві??
Вова Показати IP 4 Травня 2024 21:18
Руки прочь от циган !
Валерій Показати IP 4 Травня 2024 22:36
Супер
Олексій Показати IP 5 Травня 2024 07:15
Добре хоч в телеграм-каналах публікують не тільки наслідки, а й причини тих чи інших подій. Хоча багато телеграм-каналів мають заблокувати нажаль

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus