USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Освітяни Волині презентували свої педагогічні напрацювання

14 Березня 2024 17:09
У Луцьку представили виставку «Творчі сходинки педагогів Волині». Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти зібрав на зустріч освітян, керівників закладів шкільної та позашкільної освіти, представників наукової та педагогічної спільнот.

Про це повідомляє Волинська ОДА.

Свої роботи на виставці презентували 45 територіальних громад та три заклади обласного підпорядкування. ХХІХ виставка дидактичних та методичних матеріалів педагогів Волині – один із найбільш важливих заходів освітньої галузі.

«З кожним роком педагогічна виставка наповнюється новими ефективними заходами та креативними ідеями», – відзначив директор ВІППО Петро Олешко.

Якість представлених робіт свідчить про зростання творчого професійного потенціалу педагогів, активне використання у їхній професійній діяльності досягнень науки, досвіду та інноваційних освітніх технологій.

Читати ще: Український педагог вперше потрапив до десятки найкращих вчителів світу

До слова, виставка триватиме до 19 квітня. Усі зацікавлені волиняни можуть відвідати експозицію матеріалів та відкрити для себе новинки освітянської галузі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олена Показати IP 14 Березня 2024 20:14
Показуха, пережиток совка і далі живе. Для нормальної освітянської роботи навпаки ВІППО повинен створювати готові матеріали для роботи педагога.
Волиняка Показати IP 15 Березня 2024 11:28
Спитайте 90 відсотків авторів отих доробок, чому вони взяли участь в отому дійстві, що вони думають про оте дійство і його організаторів . Ризикуєте почути непедагогічні вирази. Совкові брехня і показуха з освіти нікуди не ділися. Шкода вчителів
Лучанка Показати IP 16 Березня 2024 08:35
Оці всі ІППО, управління, департаменти з ордами "консультантів", НЕНЦи на чолі з МОНом інакше не вміють працювати, тільки за рахунок вчителів. Реальні паразити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus