USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

На Волині даішники вилучили у водіїв сумнівний вантаж

20 Травня 2014 11:08
Працівники ДПС із забезпечення супроводження затримали водіїв, які перевозили вантаж без відповідних документів, повідомили у прес-службі волинської міліції.

Близько 3-ї години ранку під час здійснення нагляду за дорожнім рухом поблизу села Крупа Луцького району був зупинений автомобіль «РеноМастер» для перевірки документів на право керування даним транспортним засобом. Під час спілкування із водієм правоохоронці встановили, що за кермом перебуває 33-річний житель Володимира-Волинського, який перевозив товари іноземного виробництва (взуття, білизна, одяг) загальною вагою близько тонни. Пред’явити документи на вантаж чоловік не зміг у зв’язку з їх відсутністю.

Аналогічний випадок трапився наступного дня: близько 21-ї години працівники із забезпечення супроводження зупинили автомобіль «Фольксваген Транспортер» під керуванням 39-річного жителя Хмельницької області, який перевозив 44 рулони тканини без відповідних документів.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу луцького райвідділу міліції.

Відомості про факти внесені до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень райвідділу міліції. Проводиться перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus