USD 40.90 41.20
  • USD 40.90 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.16 10.45
Новини

Комунальну будівлю в селі на Волині продають за 48 тисяч

У селі Деревок Любешівської громади Камінь-Каширського району Волинської області продають приміщення комплексно-приймального пункту, яке перебуває в комунальній власності громади.

Сьогодні 21:29

У луцькому ліцеї №14 школярів і випускників із закінчення навчального року вітала нардепка

31 травня останній дзвоник пролунав у всіх школах Луцької територіальної громади. Останній дзвоник у школах - це день, коли перед довгоочікуваними літніми канікулами школярі востаннє сіли за парти. Це водночас день радості та смутку, адже для декого - це чергове закінчення навчального року, для інших - ще одна сходинка до вступу у доросле життя.

Сьогодні 21:10

«Ластівка» замість 50 воїнів: на Волині ремонтують унікальне авто для фронту

Волинян просять допомогти відремонтувати «ластівку» – полкову землерийну машину, яка риє окопи так, як аж 50 бійців разом. Довгий час машина слугувала допомогою для 24-ї ОМБр, але вийшли з ладу основні механізми. За її допомогою за день можна спорудити до кілометра окопів на лінії фронту, особливо там, де лотати не допомагають.

Сьогодні 20:50

Варшава готова навчити підрозділ із мобілізованих у Польщі українців

Поляки обіцяють підготувати український підрозділ з українців, які перебувають у Польщі й підлягають призову до української армії.

Сьогодні 20:31

Потрапив під ворожий вогонь: загинув воїн з Волині Дмитро Прокопчук

Із Захисником Ковель попрощається в неділю, 2 червня. Поховають Дмитра Прокопчука на Алеї почесних поховань міського кладовища.

Сьогодні 20:12

Рідним п'ятьох Героїв з Камінь-Каширщини вручили їхні посмертні ордени

Президент України посмертно нагородив орденами «За мужність» III ступеня військовослужбовців з Камінь-Каширщини: Колядюка Артема Івановича з Каменя-Каширського, Ходаковського Андрія Федоровича із села Качин, Денисюка Сергія Олександровича із села Мала Глуша, Банзерука Володимира Васильовича із села Полиці, Лошика Валерія Васильовича із села Сошичне.

Сьогодні 19:52

Охорона кордону з Польщею та Білоруссю: Волинський прикордонний загін кличе на військову службу

Набір громадян на військову службу проводиться за контрактом та по мобілізації. Приймаються громадяни віком від 18 до 60 років.

Сьогодні 19:30

Дозволили Україні бити по Росії: США уточнили межі дозволу ударів

США дозволили Україні використовувати не лише установки HIMARS, але й керовані боєприпаси GMLRS та артилерію для ударів по території РФ, стверджують джерела.

Сьогодні 19:11

На Волині прощатимуться з загиблими на війні Павлом Тарнавським та Олександром Черниченком

Завтра, 1 червня, на Волині відбудеться поховання воїнів Тарнавського Павла Ярославовича та Черниченка Олександра Олександровича.

Сьогодні 18:50

У Луцьку запрацював спеціалізований Центр з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

Прийом родичів зниклих осіб і тих, які потрапили в полон, здійснюватиметься щосереди та щоп’ятниці з 14.00 до 17.00 години.

Сьогодні 18:31

Луцькі спортсмени вибороли срібло та бронзу на чемпіонаті Європи з грепплінгу

Спортсмени виступили у віковій категорії U20 (юніори) та розділі «ноу-гі». Дмитро Петріщев змагався у ваговій категорії 66 кілограмів, Захар Гончарук – у ваговій категорії 84 кілограми.

Сьогодні 18:12

Рік перебували у полоні: серед повернутих українців – двоє волинян

Анатолій Холевінський з м.Ківерці, 21.08.1984 рік народження. Перебував у полоні з квітня 2023. Олександр Січковський з Турійська, 20.01.1992 р.н. У полоні перебував з липня 2023 року.

Сьогодні 17:51

Столтенберг пропонує членам НАТО щорічно виділяти €40 млрд для ЗСУ

У Північноатлантичному альянсі також шукають шлях, щоб Угорщина не заблокувала нову схему фінансування України.

Сьогодні 17:35

Був у Луцьку біля ринку, а потім зник: розшукують 36-річного чоловіка

Чоловік 23 квітня, перебуваючи у Луцьку поблизу Варшавського ринку, пішов у невідомому напрямку. Де перебуває зараз невідомо.

Сьогодні 17:18

Квадрокоптери та портативна електростанція: Луцька громада передала нову допомогу військовим

Сьогодні міський голова [file=215]Ігор Поліщук[/file] передав для в/ч А 4056 три квадрокоптери DJI Maviс 3Fly More Combo та два квадрокоптери DJI Maviс 3Т Enterprise.

Сьогодні 17:02

Судитимуть двох волинян, які поширювали російську пропаганду

Слідчі СБУ зібрали достатню кількість доказів для обвинувачення обох пропагандистів за ч.1 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України) Кримінального кодексу України.

Сьогодні 16:46

У Луцьку на Дубнівській зіштовхнулися три автомобілі

Водій автобуса Mercedes-Benz не вибрав безпечну дистанцію, внаслідок чого здійснив зіткнення із автомобілем Peugeot, а той за інерцією зіштовхнувся з легковиком Volkswagen. Механічні пошкодження отримали одразу три транспортні засоби, але ніхто з учасників події, на щастя, не травмувався.

Сьогодні 16:29

Тариф на електроенергію в Україні з 1 червня підвищать

З 1 червня єдиний тариф на електроенергію для населення буде становити 4,32 грн/кВт.

Сьогодні 16:13

Система Orphus