USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

«В єдності наша сила»: у Луцьку збирали кошти на підтримку ЗСУ

23 Квітня 2024 19:03
У Палаці культури міста Луцька відбувся благодійний проєкт на підтримку ЗСУ «В єдності наша сила!» На сцені виступили творчі колективи національно-культурних товариств Волинське обласне товариство чехів «Матіце Волинська», Товариства польської культури імені Тадеуша Костюшка, Товариства німців Волині та Волинської релігійної громади прогресивного юдаїзму.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Кошти, зібрані на благодійному вечорі, скерують 10-й окремій гірсько-штурмовій бригаді «Едельвейс».

Ініціатор події - Волинське обласне товариство чехів «Матіце Волинська».
Читати ще: Невгамовний пенсіонер з Луцька зібрав понад мільйон гривень благодійної допомоги для ЗСУ

Захід відбувся за підтримки департаменту культури Луцької міської ради в межах благодійного проєкту «Культура – духовні крила перемоги», який реалізовується департаментом культури та закладами культури громади.
Присутня на заході директорка департаменту культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів подякувала учасникам за творчість та активність. «Ми усвідомлюємо, що теперішня війна не лише за територію, а й за культуру, історію, за нашу ідентичність. І поки живе наша культура, ми – непереможні», – акцентувала у промові Тетяна Гнатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus