USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

В Японії закриють вид на Фудзіяму через наплив туристів

27 Квітня 2024 23:31
У японському місті Фудзі-Каваґутіко встановить великий бар’єр, який закриє вид на гору Фудзі, через наплив іноземних туристів, які порушують правила поведінки.

Про це повідомляє The Guardian, передає Укрінформ.

За словами представника міської влади, зведення 20-метрової загорожі заввишки 2,5 метрі розпочнеться наступного тижня.

«На жаль, ми змушені це робити через деяких туристів, які не поважають правила, залишаючи сміття та ігноруючи правила дорожнього руху», – підкреслив він.

Бар’єр встановлять біля магазину Lawson – саме там найпопулярніша локація для фото.
Її відвідують переважно іноземні туристи, які ігнорують дорожні знаки та попередження охоронців. Туристи без дозволу паркуються біля сусідньої стоматологічної клініки, а дехто з них навіть видирається на дах медзакладу, щоб зробити знімок.

Читати ще: В'їзд для туристів до Венеції стане платним

Цього літа з туристів, які сходитимуть на гору Фудзі найпопулярнішим маршрутом, стягуватимуть по 2000 єн ($13,35). Водночас кількість відвідувачів обмежать, щоб запобігти заторам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus