USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна та про удари по російських НПЗ

17 Квітня 2024 21:15
Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила низку важливих рішень, які стосуються легітимності переобрання Володимира Путіна президентом РФ, діяльності Російської православної церкви та можливості України завдавати ударів по російських нафтопереробних заводах.

Про це повідомив 17 квітня народний депутат, член постійної делегації Верховної Ради у ПАРЄ Олексій Гончаренко, передає ТСН.

У рішенні ПАРЄ президентські вибори в Росії 17 березня назвали «так званими» і замість формулювання «далекі від чесних і справедливих» використали більш радикальне – нечесні і несправедливі.

«ПАРЄ звертається до країн-членів Ради Європи, країн-спостерігачів (США та інших) до Європейського Союзу зупинити всі контакти зі злочинною путінською владою», – повідомив Гончаренко.

Крім того, ПАРЄ одноголосно визнала Російську православну церкву інструментом кремлівської пропаганди та впливу. Патріарха Кирила та ієрархів РПЦ визнано співучасниками злочинів Росії проти України в імʼя «русского міра».

Читати ще: РПЦ назвала війну в Україні «священною» і висловила територіальні претензії

«До речі, а що там з УПЦ МП? Довго ми будемо зволікати, щоб нарешті заборонити цих фсбешних чортів?» – риторично запитує український нардеп.

Ще одним рішенням ПАРЄ визнала російські НПЗ легітимними цілями ЗСУ.

«Дуже важливе рішення. ЗСУ мають повне право знищити всі російські НПЗ», – наголосив Гончаренко.

Читати ще: ЗМІ: Заклик США не бити по російських НПЗ роздратував Зеленського
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus