USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Назвали попередню причину обвалу мосту на Волині

12 Березня 2021 20:52
У Службі автомобільних доріг Волині назвали попередню причину обвалу мосту в селі П'ятидні Володимир-Волинського району.

Про це йдеться на сторінці САД у Волинській області.

За попередньою інформацією, обвал стався внаслідок технічних помилок, допущених ще при будівництві мосту в 1962 році, а саме влаштування арматури неналежної довжини та в недостатній кількості при бетонуванні (розширенні) тротуарної частини.

Нагадаємо, сьогодні, 12-го березня, обвалився міст на трасі Н-22, на якому велися ремонтні роботи. У результаті постраждали 5 працівників, одного з них прооперували.

Штучна споруда, де сталась пригода, розташована на ділянці Устилуг – Володимир-Волинський, де проводиться капітальний ремонт за контрактами, укладеними в рамках реалізації Договору між Урядом України та Урядом Республіки Польща про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги для фінансування проектів з розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури та облаштування пунктів пропуску українсько-польського кордону.

Ремонтні роботи на цій 13-кілометровій ділянці розпочались у 2020 році. Торік влаштували вирівнюючий шар дорожнього покриття, ремонт продовжується в поточному році.

Підрядне підприємство – DROG-BUD Sp. z o.o. (Республіка Польща).Технічний нагляд за проектуванням та виконанням робіт на об’єкті здійснюється незалежними компаніями СП B-Act Sp. Z o.o. I PROCOM Construction Sp. Z o.o.

Проїзд цією ділянкою автодороги Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне здійснюється правою смугою руху.

Як повідомили у поліції Волині, слідчі дії тривають. Наразі поліцейські опитали очевидців пригоди, потерпілих, отримали зразки всієї необхідної документації та розслідують справу. Протягом доби відомості будуть внесені в ЄРДР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ася Показати IP 12 Березня 2021 21:41
Кривожопi працiвники , а не арматура 1962 року.!
Анонім Показати IP 12 Березня 2021 22:28
тобто мiст простояв майже 60 рокiв i раптом обвалився??? а те, що робiтникiв з майстром в БЕРЕЗНI поставили на ремонт - випадковий збiг обставин??? брешiть з фантазiею!!! наберуть по оголошенню керiвникiв-де***iв. ще й напишуть, невиробничий травматизм в розслiдуваннi.
Бандера Показати IP 12 Березня 2021 23:01
Чому всі хочуть нажитися?????невже вам цих грошей потрібно неймовірну хмару?????зробіть для людей,вони вас будуть на руках носити
Вася Показати IP 12 Березня 2021 23:33
Отак всіх причетних, хто ще живий. Чого не передбачили, що через півстоліття тим мостом будуть 70ти тонні тягачі ганяти на шаленій швидкості.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus