USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

На Волині п’яний мотоцикліст виїхав на зустрічну та влетів у КІА: пасажирка отримала травми, а водія оштрафували

20 Квітня 2024 16:05
Їхав п’яним, виїхав на зустрічну смугу та влетів в автомобіль: на Волині за ДТП з постраждалими судили чоловіка, який сів за кермо мотоцикла, не маючи водійського посвідчення.

Про це стало відомо з вироку Старовижівського районного суду.

Дорожньо-транспортна пригода сталася торік 23 липня. Близько 21.30 п’яний уродженець села Лапні Ковельського району Юрій К. їхав мотоциклом Lifan з орієнтовною швидкістю 70 кілометрів на годину. Волинянин керував двоколісним, взагалі не маючи права цього робити, адже не отримував посвідчення відповідної категорії.

Читати ще: Виїхала на зустрічну та на смерть збила мотоцикліста: у Луцьку судили водійку Skoda

Втративши пильність, мотоцикліст виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем KIA. Внаслідок цього пасажирка мотоцикла отримала численні травми середнього та легкого ступеня тяжкості.

Між обвинуваченим та потерпілою була укладена угода про примирення. Затвердивши угоду, суд оштрафував Юрія К. на 51 тисячу гривень та на три роки позбавив його права керування транспортними засобами.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus