USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

На Ківерцівщині батькам Героя вручили його посмертний орден

18 Квітня 2024 19:12
17 квітня в адміністративному приміщенні Журавичівського старостинського округу Ківерцівської міської територіальної громади міський голова Олександр Ковальчук та начальник групи морально-психологічного забезпечення Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Юрій Хом’як вручили батькам загиблого захисника Олега Гонтаря Валентині Семенівні та Василю Гавриловичу орден «За мужність» ІІІ ступеня, яким було посмертно удостоєно їхнього сина.

Про це повідомили в Ківерцівській міській раді.

Старший солдат Гонтар Олег Васильович загинув 19 січня 2023 року поблизу села Стельмахівка Луганської області.
Указ Президента України зачитав полковник Юрій Хом’як, зазначивши, що виконує почесну й водночас сумну місію, бо вручає державну нагороду Герою за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку, на жаль, посмертно, адже він віддав за нашу свободу й незалежність найдорожче – життя. Тому передає цю високу державну відзнаку батькам Олега, аби зберегли її як пам’ять про ратний подвиг сина.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять про усіх полеглих борців за незалежність України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus