USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Люди чекали роками: в місті на Волині ремонтують найкритичніші дороги

28 Квітня 2024 09:09
У Ковелі завершують ремонт дороги, про який люди просили роками. Вулиця, якою місцеві щодня добираються на роботу, після зими стала аварійною. Тягнути з ремонтом було ніяк та й нерозумно, бо чим довше чекаєш, тим більше потім платиш.

Ця дорога сполучає два великі мікрорайони: Сільмаш і вулицю Володимирську. Місцеві неодноразово зверталися до міської ради з проханнями замінити на вулиці Заводській дорожнє покриття, йдеться в сюжеті «12 Каналу».

«Весна прийшла, все розмило. Дороги немає взагалі. Там яма на ямі», – наголосили ковельчани на нещодавній зустрічі міського голови з мешканцями мікрорайону Сільмаш.

Люди вкотре просили відремонтувати вулицю Заводську, якою щодня добираються на роботу, в дитсадок, школу, коледж чи амбулаторію. Після перепадів температури взимку дорога, яка й до того була в незадовільному стані, буквально посипалася.

«Не було можливості її ямково чи латково ремонтувати. Тому було прийнято рішення відновити одним кантом дорожнє покриття від вулиці Володимирської до вулиці Відродження і перпендикулярну вулицю Заводську до вулиці Тараса Боровця. На жаль, не було достатньо коштів, щоб зробити капітальний ремонт із заміною бордюр, із реконструкцією зовнішнього освітлення, але саму дорогу ми постаралися відновити», – прокоментував перший заступник Ковельського міського голови Тарас Яковлев.

За його словами, відкладати ремонт цих вулиць було нікуди. Крім того, нерозумно, бо чим далі, тим більше грошей потрібно було би на їх відновлення. Тим паче, що кількість доріг, які потребують ремонтів, лише збільшується.

«Вирішили почати частковий ремонт вулиці Ольжича. Вже завершили ямковий ремонт. Цього виявилося недостатньо. Тому ми ще будемо продовжувати роботи на цій дорозі. Також хочемо частково навести лад у районі Перевалки й зробити частково ремонт вулиць Коцюбинського і Вербицького», – сказав Тарас Яковлев.
Читати ще: Ремонт за 49 мільйонів: чому ламають асфальт і розкопують дорогу на Карпенка-Карого в Луцьку

Пріоритетними для влади міста є витрати на допомогу ЗСУ. За минулий рік із бюджету громади на потреби армії спрямували 50 мільйонів гривень. Стільки ж витратили на військо вже цьогоріч. Одночасно з такими мільйонними донатами на ЗСУ владці стараються дбати й про комфорт мешканці громади. Торік у Ковелі проводили роботи з заміни мереж водопостачання, водовідведення і каналізації. На цих ділянках невдовзі почнуть відновлювати дорожнє покриття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 28 Квітня 2024 12:44
Кому лишили кусок дороги на повороті біля НЗК???
Дук Показати IP 29 Квітня 2024 09:02
В рф весь потенціал працює на зс,а ми працюємо на ремонти доріг. Щоб на ремонт казарм дати кошти,це ні. Всіх депутатів Володимира,мера,на ноль!!! Палений,ти в ато не пішов,тепер на війну теж не пішов,покажи своїм прикладом,як треба воювати. Ви лише піаритесь,гади,в тюрми вас і на ноль

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus