USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

На Волині дорожники рихтують трасу, частина якої зі щебеню

10 Травня 2024 19:13
У Ковельському районі дорожники лагодять автошлях Т-03-04 /М-19/ – Доманове – Самари – Залухів – Мала Глуша – /Т-03-08/ – Невір – Ветли – /Р-14/.

Як інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури Волині, це єдина з-поміж доріг державного значення області, що не має твердого покриття на всій своїй протяжності. Зі 113,4 км довжини шляху 32-кілометрова ділянка має білощебеневе покриття, яке під час експлуатації зазнало руйнувань.

З метою утримання цього відтинку дороги в проїзному стані нині дорожники проводять роботи з профілювання проїзної частини та влаштування вирівнюючого шару з асфальтогрануляту – вторинного матеріалу, який отримується шляхом механічного подрібнення дорожніх асфальтобетонних покриттів, що відслужили.

Читати ще: Чи готові автошляхи Волині до літа? Патрульні завершили перевірку

Автогрейдер та інша техніка підрядного підприємства працює на відрізку автошляху Т-03-04, що пролягає населеними пунктами Самари, Самари Оріхові, Межисить, Заприп'ять, Залухів. Роботи планують завершити до кінця наступного тижня.

Читати ще: На Волині ремонтують аварійні дороги Ковель – Камінь-Каширський
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus