USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Їдальню дитсадка в Луцьку планують оновити

23 Квітня 2024 20:05
У комунальному закладі «Луцький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №38 комбінованого типу», що на вулиці Олени Пчілки, 54, запланували поточний ремонт частини приміщень харчоблоку.

Про це йдеться на сайті prozorro.gov.ua. Тендер оголосив департамент освіти Луцької міської ради. Пропозиції учасників приймають до 24 квітня.

Очікувана вартість робіт – 818 тисяч гривень.

Відповідно до технічного завдання, ремонт частини приміщень харчоблоку садка №38 у Луцьку включатиме, зокрема, заміну вікон і дверей, улаштування підвісних стель, прокладання трубопроводів, сантехнічні роботи, заміну електроосвітлення.

Усі роботи хочуть закінчити до 25 серпня 2024 року. Гарантійний термін на виконаний ремонт становити п’ять років.

Читати ще: Занедбану їдальню волинського підприємства-банкрута продають на аукціоні

Нагадаємо, в Луцькому ліцеї № 1, що на вулиці Богдана Хмельницького, 4, запланували поточний ремонт приміщення їдальні. На роботи спрямують близько пів мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus