USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Чемпіонат Луцька зі спортивної акробатики зібрав хлопців та дівчат із семи областей. Фото

22 Квітня 2024 19:02
У Волинській ОДЮСШ відбувся відкритий чемпіонат міста Луцька зі спортивної акробатики. Упродовж трьох днів змагалися 130 учасників із семи областей.

Організували чемпіонат керівництво та тренери обласної спортшколи, підтримку надав Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», а також влади міста та області.

Участь у змаганнях взяли спортсмени та спортсменки різного віку, які показували вміння в парних та командних номінаціях.
Читати ще: У Луцьку понад 100 спортсменів виступили на чемпіонаті зі спортивної акробатики

Перше місце у своєму розряді посіли лучани Андрій та Максим. Обоє понад 10 років років займаються спортивною акробатикою. Кажуть: на чемпіонаті Луцька показали програму, з якою невдовзі поїдуть на Кубок світу в Болгарію. Виступом хлопці задоволені, однак, як зазначили, є що допрацювати.
Головний суддя змагань, Заслужений тренер України Олена Кришпінович залишилася задоволена виступами учасників.

«Змагання відбувалися для всіх вікових категорій та розрядів – від юнаків до дорослих акробатів. Вважаю, усі учасники були добре готові, а їхні виступи мені сподобалися. Організація теж видалася на хорошому рівні, тому впевнена, що гостям сподобалося перебування в Луцьку. Гості, до слова, мали змогу відвідати наш Луцький замок», – відзначила Олена Кришпінович.

Як додала тренерка, цікавіше спостерігати за виступами старших, адже там більш складні елементи, проте виступи малечі теж потішили.
Читати ще: У Луцьку – відкриті змагання серед дзюдоїстів. Фото

Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода акцентувала, що заняття спортивною акробатикою – нелегке, але водночас захопливе.

«Ми пишаємося кожним учасником та учасницею чемпіонату Луцька, адже вони докладають чимало зусиль для успішних номерів. Кожен красивий виступ – це клопітка праця на тренуваннях, і це заслуговує визнання. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» радо підтримав змагання, бо, вважаємо, завзяття дітей мають бути оціненими», – наголосила Катерина Шкльода.
Читати ще: Козацький турнір «Однотан» зібрав у Луцьку понад 180 учасників. Фото

Наприкінці кожен учасник змагань отримав пам’ятну відзнаку, а переможцям та призерам підготували кубки та медалі. Окремо відзначили тренерів за розвиток нової плеяди акробатів. Завершили чемпіонат спільним виконанням Державного Гімну України.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus