USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

PVP та амфетамін отримував у поштоматі: за наркозлочини 21-річний лучанин сім років проведе за ґратами

17 Квітня 2024 20:37
Прокурори Луцької окружної прокуратури у суді довели винуватість 21-річного жителя Луцька в неодноразовому незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин, у тому числі у великих та особливо великих розмірах.

Про це повідомляє Волинська обласна прокуратура.

Молодика затримали в Луцьку 8 грудня 2022 року після того, як він одержав у поштоматі посилку із 60 пакетиками з PVPта амфетаміном.

Читати ще: 9 років тюрми та конфіскація майна: у Луцьку засудили наркозлочинця

Встановлено також факти придбання психотропів у месенджері Telegram та поширення їх через закладки в Луцьку та Луцькому районі.

Суд призначив лучанину, який перебуває під вартою, покарання у вигляді семи років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бісові наркомани Показати IP 17 Квітня 2024 23:23
Я PVP завжди купую в там-там або в канцелярському магазині, застосовую щоб детальки добре прилипали до столу 3D-принтера

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus