USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95
Запитай юриста
[26 Травня 2016 17:12] nastya: Доброго дня!
Підкажіть, будь ласка, чи підлягає мій чоловік призову на строкову службу у збройних силах, якщо я на 9-му місяці вагітності і перебуваю в декретній відпустці, а він один годувальник в сім'Ї?
Дякую.
Відповідь юриста:
За таких обставин відповідно до п. 8 ч. 2 ст. 17 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" Ваш чоловік має право на відстрочку від призову на строкову військову службу за сімейними обставинами. Якщо його призивають на строкову військову службу, і він бажає скористатись відстрочкою, слід подати військовому комісару про це відповідну заяву, долучивши свідоцтво про одруження (копію) та медичну довідку про Вашу вагітність.
Коментарів: 1
Vica Показати IP 27 Травня 2016 00:38
Добрий день! Підкажіть, будь-ласка, питання по обранню секретаря сільської ради. На сесії за запропоновану головою кандидатуру проголосувало 4 депутати, проти не було, утрималось 9. Іншої кандидатури не пропонують. Який вихід із ситуації, та на який час можуть покладатися обов'язки ТВО секретаря?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus