USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95
Запитай юриста
[23 Липня 2016 12:42] Lyda: Доброго здоров’я! Маю у власності земельну ділянку 35 соток. Всі документи на руках. Нещодавно без мого дозволу і відома племінниця косила там всю траву. Підкажіть, будь ласка, чи є спосіб покарати її якось без суду, бо звертатися до суду не дуже хочеться, чула, що це дороге задоволення? А якщо і потрібно, то яку максимальну вигоду можна отримати? І чи може покарати її сільська рада? Дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! В описаній ситуації рекомендую звернутись до сільської ради із заявою про вчинення особою, що покосила траву, правопорушення в сфері земельних відносин, де описати детально всю ситуацію, та наполягати на складенні на таку особу протоколу за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 186 КУпАП (самоуправство), та на притягненні її до адміністративної відповідальності.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus