USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Митрополит Ніфонт вперше відвідав Маневицьку виправну колонію. ФОТО

6 Січня 2011 11:25
В день пам’яті святої великомучениці Анастасії Узорішительниці 4 січня керуючий Волинською єпархією митрополит Луцький і Волинський Ніфонт відвідав Маневицьку виправну колонію з нагоди престольного свята молитовної кімнати в’язниці.

Владику супроводжував голова інформаційно-просвітницького відділу єпархії протоієрей Валентин Марчук, начальник управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Волинській області генерал-майор міліції Володимир Макогончук, заступник начальника управління із соціально-виховної, психологічної роботи та діяльності кримінально-виконавчої інспекції майор внутрішньої служби Андрій Скіць та представники колонії.

Богослужіння у молитовній кімнаті звершив благочинний Маневицького району протоієрей Тарасій Огородник. Співали урочисту Літургію клірики благочиння.

Після богослужіння митрополит зустрівся з ув’язненими колонії, розповів історію народження Церкви та привітав присутніх з Різдвяними святами.

На згадку про зустріч митрополит подарував колонії ікону святителя Миколая, а заступнику начальника колонії по виховній роботі вручив архієрейську грамоту. Всім засудженим священики роздали ікони Різдва Христового.

Від ув’язнених архіпастир також отримав ікону, виготовлену руками засуджених.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Реаліст Показати IP 6 Січня 2011 11:41
І що дав його прихід туди?
Exaboto Показати IP 6 Січня 2011 12:01
ну воно і не дивно. Там же всі віруючі :)
Viktor 69 Показати IP 6 Січня 2011 13:22
Останнє фото просто супер... "пальци феєром" службу видно "по фєні" провів... Але якщо серйозно - це хитромудрий і далекоглядний план Московської церкви... Зараз налагоджують контакт із криміналітетом по зонах, а коли президент-зек оголосить їм амністію - вони вийдуть і влаштують разбор із Київським Патріархатом... Повиганяють їх із церков аби туди влаштувалися московські попи...
до 69 до Viktor 69 Показати IP 6 Січня 2011 20:06
Ти що блокбастерів надивився?Все значно простіше.Ти наче зазомбований,розпружуйся,хоч іноді.
filadelfos Показати IP 6 Січня 2011 19:10
Слышь, 69-ый, а ты часом, не оттуда??что так все знаешь?))))
Сергій Показати IP 7 Січня 2011 12:10
перед тим як писати, вам би там побувати. А тоді б писали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus