USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Яручик виконав місію Святого Миколая. ФОТО

17 Грудня 2010 16:37
З нагоди дня святого Миколая вихованцям обласного центру соціальної реабілітації благодійники влаштували свято – привезли подарунки, солодощі та концерт.
Святкове дійство 17 грудня відбулось з ініціативи обласного благодійного фонду підприємця і депутата Миколи Яручика.
Як розповів сам благодійник, відвідини цього реабілітаційного закладу напередодні свята Миколая стали для нього вже традиційними – сюди він приїздить вже третій рік поспіль.
«Приїхав подарувати дітям навчальне приладдя на наступний рік: зошити, ручки, фарби, пластилін і аналогічні речі. Навіть не зважаючи на те, що в цей час відбувається сесія міської ради», – зазначив він.
Яручик пригадує, що саме цей центр став закладом, де відбулась найперша благодійна акція його фонду.
«Перший раз було дуже важко на все це дивитися. Тут займаються з дітками, які мають важкі відхилення. Тому наша увага їм потрібна чи не найбільше», – висловився він.
За словами Яручика, до його ініціативи приєднались сім'я Юрія і Алли Безпятків і транспортна компанія «Ретранс».
«Декілька людей об’єднали свої зусилля, і вже є результат – гарне свято», – пишається благодійник.
Довідково:
Волинський обласний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів надає реабілітаційні послуги медичного, педагогічного та профорієнтаційного спрямування. Нині тут опікуються майже сотнею дітей.
Центр працює за двома групами дітей – з дітьми, які мають порушення опорно-рухового апарату та дітьми з розладами центральної нервової системи і психічними розладами і розумовою відсталістю.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Здивований Показати IP 18 Грудня 2010 15:29
Здивований. Думав, що після виборів, коли Яручик стане депутатом, "заб’є" на благодійність. Принаймі таке враження склалось читаючи коментарі про нього. Радий за людей з округу №3, вони обрали порядну людину.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus