USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.67

У Горохові працює пересувний рекрутський центр

16 Липня 2016 14:31
Біля намету на Горохівській автостанції, в якому чергують офіцери райвійськкомату та працівники районного центру зайнятості, завжди багатолюдно.

Це – пересувний рекрутський центр. Тут можна одержати вичерпну інформацію щодо служби в Збройних Силах України,в тому числі на контрактній основі, грошового забезпечення, пільг для військовослужбовців та їх працевлаштування після демобілізації.

Минулого четверга біля пересувного рекрутського центру в Горохові відбулася робоча зустріч голови районної державної адміністрації Любові Матвєєвої і голови районної ради Тараса Щерблюка з офіцерами обласного та районного військових комісаріатів, учасниками антитерористичної операції на Донбасі, які перебувають у короткотермінових відпустках, з тими, хто готується до служби в Збройних Силах України. Відбулося цікаве і ділове спілкування.

Керівники району цікавилися у військовослужбовців, які проблеми турбують їх рідних, у вирішенні яких питань вони потребують допомоги влади. Відповіді на ряд запитань присутніх дали заступник військового комісара Волині підполковник Ігор Підлісний і заступник військового комісара начальник відділення комплектування Горохівського райвійськкомату – майор Віктор Дрозда.

"За ініціативністю та діловитістю в допомозі нашим армійцям Горохівщина – один із кращих районів не лише Волині, а й України. Насамперед, маю на увазі одноразову грошову виплату сумою 10 тисяч гривень тим, хто виявив бажання служити в Збройних Силах України, турботу місцевої влади про сім’ї, рідних військовослужбовців, активний волонтерський рух. Важливо, що керівники й офіцери Горохівського райвійськкомату підтримують постійний зв’язок із захисниками України, зустрічаються з ними на полігонах та в навчальних центрах", - сказав підполковник Ігор Підлісний.

Він також зазначив, що відразу після спільного рішення облдержадміністрації та обласного військового комісаріату про створення пересувних рекрутських центрів Горохівський район один із перших на Волині розпочав активно здійснювати цю роботу, яка відіграє важливу роль у достовірному інформуванні населення про Збройні Сили України, з приводу багатьох актуальних питань.
Олег ДІДИК

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus