USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

Волиняни боролися з білорусами в «рукопашну». ФОТО

15 Листопада 2012 09:31
Третє місце в загальнокомандному рейтингу міжнародного турніру з рукопашного бою посіли волинські спортсмени. Змагання відбувалися в Білорусі.

Про це повідомляють у Волинській регіональній федерації рукопашного бою «Рубіж».

На запрошення білоруських спортсменів до Бреста прибула збірна команда Волинської області, яку представляли 4 вихованці ВРФРБ «РУБІЖ», троє підопічних фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України та один -спортивно-патріотичного клубу «Тайфун». Вони взяли участь у ІХ Міжнародному турнірі з рукопашного бою, який присвятили курсанту військової академії республіки Білорусь Дмитру Гвішіані.

Усього у змаганнях взяли участь близько 200 спортсменів віком від 16 років, що представляли 15 команд з Білорусі, Росії та України. До слова, честь України захищали саме рукопашники з Волині.



Варто зауважити, що на загальному фоні різнопланових за технічною та тактичною побудовою двобоїв, поєдинки волинян відрізнялись продуманістю та високою професійністю.

Так, до загальнокомандного заліку зарахували 9 кращих результатів від кожної команди. Зрештою, спортсменам з регіону вдалося посісти третій рік поспіль третє місце.



Золоті медалі в особистому заліку здобули вихованці «РУБЕЖУ», зокрема, Дмитро Каргін у віковій категорії 16-17 років та вазі до 65 кілограмів, дворазовий чемпіон України з рукопашного бою Андрій Заболотний у ваговій категорії до 75 кілограмів, а також спортсмен спортивно-патріотичного клубу «Тайфун», багаторазовий чемпіон України з карате, призер чемпіонатів України з рукопашного бою Євген Щур. «Срібло» та «бронза» дісталися двом «рубежанам» Дмитру Ковалю та Дмитру Гречановському.



Виступ волинян сподобався білоруським глядачам та організаторам заходу, тож спортсмени отримали запрошення на десятий, ювілейний турнір, що відбудеться наступного року.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus