USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Волинські ДСО-шники - найкращі стрільці

22 Жовтня 2012 16:49
Волинянські правоохоронці перемогли у чемпіонаті з прикладної стрільби.

СЗГ УМВС України в області.

Нещодавно у Донецьку відбувся чемпіонат Департаменту ДСО при МВС України з прикладної стрільби. Змагання приурочене до 60-річчя Державної служби охорони.
Участь у турнірі взяли 28 команд, які представляли всі регіони України. Захід відбувався у стрілецькому комплексі «Артеміда». У складі журі були представники Департаменту ДСО – начальник відділу професійної підготовки, соціальної, виховної роботи підполковник міліції Андрій Красновид та головний інспектор відділу підполковник міліції Володимир Романець.



Боротьба серед стрільців була запеклою. Багато команд набрали однакову кількість очок, тож усе вирішували особисті бали їх представників.



Таким чином перше місце завоювала команда Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області, на другій сходинці опинилися – охоронці з Севастополя, а третіми стали представники Запорізької області.



За словами начальника відділу Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області Дмитро Новицький, вміння вправно стріляти з вогнепальної зброї для співробітника міліції є обов’язковими, адже невідомо, де і коли їх доведеться застосувати. «Кожен правоохоронець повинен розуміти, що табельний пістолет – це гарантія його особистої безпеки під час несення служби і безпеки громадян, які стали жертвами злочинців», - зауважив керівник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus