USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

«Волинь» здолала «Славутич» не без проблем. ФОТО

24 Вересня 2012 09:30
Основний час матчу 1/16 Кубку України між черкаським «Славутичем» та луцькою «Волинню» завершився з рахунком 1:1. Тож для виявлення переможця командам довелося відіграти ще півгодини, до яких краще підготовленими виявилися гості.

Про це повідомляє офіційний офіційний сайт ФК «Волинь».

Стартовий склад від тренера «Волині» Анатолія Демяненка трохи здивував, утім можна зрозуміти прагнення наставника зберегти сили виконавців, які «робитимуть погоду» у матчах УПЛ. Зрештою екстравагантних змін в амплуа «волинян» не було – македонець Душан Савич грав на звичній для нього позиції «під нападником», Сергій Пилипчук та Володимир Аржанов – на флангах півзахисту, Олег Герасимюк і Ігор Скоба – в центрі поля, на вістрі атаки – Олексій Бабир. Тільки у центрі захисту грала зв’язка Олег Шандрук-Сільвіу Ізворану.

Гості активніше почали поєдинок, але перший небезпечний момент лучанам подарували захисники «Славутича». Після високої «обрізки»-свічки захисника Бабир з-за меж штрафного майданчика перекидав воротаря, але м’яч «облизав» поперечину воріт. Гості у ці хвилини атакували переважно правим флангом і двічі із хорошої позиції пробивав Володимир Аржанов – одного разу м’яч пройшов біля самісінької стійки, а іншого добре зіграв Ленчніков. На жаль, стан газону не дозволяв обом командам показувати дива техніки і з середини тайму ініціатива із рук-ніг «волинян» спочатку втекла в центр поля, а згодом і до господарів.

На другий тайм лучани вийшли зарядженими на швидкий гол. Тим більше, що у напад було відряджено Євгена Павлова замість Душана Савича. І вже на 47-й хвилині Пилипчук міг забивати після класного прострілу, але вдарив вище з семи метрів. Згодом Насонов так закрутив м’яч із кутового, що ледь не забив «сухий лист». «Волинь» справді притисла «Славутич» до воріт і намагалася реалізувати перевагу. Скоба добре приклався до шкіряного здалеку – трохи вище, Бабир після довгої атаки закручував м’яча в дальній кут, але влучив заледве не у прожекторну вишку. Освітлення на стадіоні, до речі, не поспішали чомусь вмикати.

До середини тайму «Славутич» потроху загасив активність гостей, хоч сам моментів не створював. А тут ще стадіон у Черкасах вперше за десять років запустив «хвилю», запалив фальшфаєри, а воротар господарів піймав кураж і почав рятувати свою команду. Бабир цілив у ближній кут з кута штрафного, Ізворану у гордій самотності пробивав з лінії воротарського після подачі кутового – вище!

«Волинь» обклала штрафну господарів своїми атаками, а «Славутич» почав відверто фізично здавати. Євген Павлов зачепився за м’яч в штрафному, скинув на півкогол карного, але Шандрук пробив невдало. Демяненко кинув в бій третього нападника – Овонікоко вийшов замість Скоби. «Волинь» тиснула, але страждала якість останнього пасу. І тут господарям допомогло диво. Це Гуд заледве не став для Черкас Робін Гудом, закрутивши м’яч по неймовірній траєкторії із 40 метрів точно у дев’ятку воріт Літовченка – 1:0.

Волиняни побігли вперед на «останній і рішучий» штурм. Спочатку Овонікоко головою не поцілив в дальній кут, а на останній з чотирьох доданих хвилин нігерієць з грузинським паспортом таки врятував «Волинь» від поразки. Ізворану зі своєї половини поля всоте закинув м’яча у чужий штрафний майданчик, Ленчніков чомусь пішов на перехоплення на лінію карного і …помилився, м’яч відскочив до Овонікоко і він несильно, але «зрізав» круглого у ворота головою.

Розлючені господарі у розпачі розвели м’яча з центру поля і Жуков просигналізував про закінчення основного часу.

У додані півгодини «Волинь» вирішила не відкладати справу у довгий ящик і за перші вісім хвилин першого екстра-тайму нокаутувала «Славутич». Спочатку Герасимюк підібрав м’яча після атаки господарів, протягнув його через пів-поля і був збитий на підступах до штрафного. До м’яча підійшов Олександр Насонов і потужно пробив у дальній нижній кут господарів – 2:1. А ще через дві хвилини Павлов після подачі Бабиря пробив головою у незахищений кут воріт – 1:3.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus