USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

«Волинь» не здолала азербайджанців

29 Січня 2012 11:34
28 січня «Волинь» провела свій перший спаринг другого тренувального збору в Туреччині, зігравши внічию із азербайджанським «Інтером».
Про це повідомляє сайт ФК «Волинь».
Як і було заплановано, суперником лучан став «Інтер» з міста Баку, який наразі займає другу сходинку в чемпіонаті Азербайджану, відстаючи від лідируючого «Нефтчі» на один пункт.
До слова, у 2008 році головний тренер «Волині» Анатолій Демʼяненко тренував тамтешній «Нефтчі», і під його орудою виступав волинянин Олег Герасимюк. Окрім того, майже десятиліття тому футболку «Волині» приміряли шестеро «збірників» Азербайджану ‒ Алієв, Гулієв, Ісмалйов, Ахмедов, Гасанзаде та Ядулаєв.
Як і годиться, тренувальна гра розпочалася із позиційної боротьби. У «Волині» в першу десятихвилинку гарну нагоду відкрити рахунок змарнував Бабир, пробивши з кількох метрів повз ворота. В свою чергу в «інтерістів» міг відзначитися грузинський легіонер Канделакі, але Віталій Неділько врятував свою команду у майже безнадійній ситуації.
Дві спроби вразити ворота суперника зробив і Олег Герасимюк, однак його ударам з двадцяти метрів забракло точності.
Загалом гравці «Інтера» намагалися більше контролювати м’яч, а лучани грали на контратаках.
У другій половині першого тайму гра вирівнялась. Чудовий момент втратив Ізворану, який після подачі кутового отримав мʼяч від партнера, однак з близької відстані не влучив у ворота.
По перерві гра продовжилася без особливих загострень, і хоча гравцю азейбарджанського клубу вдалося відправити м’яч у сітку воріт «Волині», проте гол був забитий із офсайду.
У заключну пʼятнадцятихвилинку «Волинь» вже традиційно притисла своїх опонентів, і Кравченко тричі пробивав по воротах, однак дивовижну реакцію демонстрував кіпер суперника.
А ось найкращу нагоду забити переможний м’яч втратив Шумахер, який примудрився з семи метрів не влучити в порожні ворота. У підсумку ‒ безгольова, але бойова нічия: 0-0.
Після гри головний тренер «Волині» Анатолій Дем’яненко дав короткий коментар азербайджанським журналістам: «Гра вийшла рівною і бойовою. Суперник у нас був хороший. Я і раніше грав проти «Інтера» в чемпіонаті Азербайджану, але зараз вони додали. Теперішній «Інтер» позиційно грає краще».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ярик Показати IP 30 Січня 2012 09:53
Правильно писати "азербайджанців", а не "азейбарджанців".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus