USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

«Волинь» і «Карпати» 22 роки не грали внічию

16 Квітня 2012 12:38
У рамках 27 туру чемпіонату України у футбольній Прем’єр-лізіу Львові 16 квітня зустрінуться місцеві «Карпати» та луцька «Волинь». Протистояння між обома командами завжди було принциповим та безкомпромісним – внічию востаннє вони зіграли ще в далекому 1990-му.

Про це повідомляє сайт луцького ФК.

Досить було просто охарактеризувати цей поєдинок – «Дербі» – й поставити на тому крапку, але цього року турнірне становище команд додає матчу між двома єдиними західноукраїнськими командами додаткового присмаку. «Карпатам», які провалили сезон, змінивши кількох головних тренерів і провівши незрозумілу селекцію, реально загрожує виліт з еліти. Поразка від «Волині» і навіть нічия цілком можливо засвітять «Карпатам» зелене світло у першу лігу.
Тому для «зелено-білих», які ще у минулому сезоні грали в груповому етапі Ліги Європи, поєдинок проти луцької команди схожий на фінал Кубка України. Потрапити до нього вони, як і «хрестоносці», не втратили шанси, адже минулого тижня обидві команди виграли чвертьфінальні поєдинки Кубка України. Волиняни хоч і відірвалися від зони вильоту, але скромний очковий запас також тримає їх у доброму тонусі.
Відтак підопічні і Демяненка, і Дячука-Ставицького зійдуться у двобої на стадіоні «Україна». Його «Карпати» чомусь знов зробили домашньою ареною (наразі йдеться про вже зіграний кубковий матч та дві останні гри чемпіонату). Дискваліфікованих в складах обох команд немає. Але у «Карпат» на восьмій картці «висять» Голодюк, Мілошевич, Ткачук і Лукас, які можуть пропустити ігри із «Арсеналом» і «Кривбасом». Ці матчі, як і гра із «Волинню», вирішальні для львів’ян.
У «хрестоносців» по сім попереджень в пасиві Сергія Сімініна і Ванче Шикова, тому під загрозою їхня участь в матчах з «Динамо» й «Арсеналом». По три «жовтих» у Рамона Лопеса й Олександра Пищура.
Протистояння «Волині» та львівських «Карпат» є доволі безкомпромісним, адже у двадцять двох проведених матчах лише одного разу було зафіксовано нічию. Та й та трапилась у першому сезоні, коли перетнулися шляхи команд-сусідів – у 1990 році у Луцьку волиняни на останній хвилині зустрічі зуміли зрівняти рахунок завдяки голу Володимира Мозолюка – 2:2. Надалі ж у кожній зустрічі суперників обов’язково був переможець і переможений.
Загальна статистика взаємовідносин між командами на даний загалом рівна – на десять перемог «Волині» припадає одинадцять перемог у «Карпат» мають за однієї нічиї. Різниця забитих-пропущених м’ячів становить 21 – 23 на користь галичан.
Щодо поєдинків у Львові, то волиняни здобули чотири перемоги проти семи поразок. Різниця забитих-пропущених 8 – 11.
Довідково:
Понеділок, 16 квітня, 17.00, стадіон «Україна», Львів
Трансляція: «2+2».
Арбітр: Даньковський Сергій (Київ)
1-й асистент: Муравйов Олег (Маріуполь)
2-й асистент: Андреєв Олексій (Донецьк)
4-й арбітр: Арановський Євген (київ)
Делегат ФФУ: Челишев Олексій, інспектор ФФУ: Куцев Володимир.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Саня Показати IP 16 Квітня 2012 19:05
Тож треба, так і не зіграли! Злили лемкам позорно!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus