USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

«Волинь» готується до «Металіста». ФОТО

31 Серпня 2012 10:51
Футболісти луцької «Волині» провели відкрите тренування напередодні гри проти харківського «Металіста». Підготовку до матчу Прем'єр-ліги здійснювало понад два десятки гравців, серед яких не було воротаря Максима Старцева та форварда Шумахера.

Тренування відбулося 30 серпня на стадіоні «Підшипник» в Луцьку.

Зі слів головного тренера команди Анатолія Демяненка, особливих тренувань для гравців не загадували. «Працюють в звичному режимі. Перед грою проведемо теорію: поговоримо про сильні і слабкі сторони противника. Вони є в кожної команди», - зауважив він.

Також наставник «хрестоносців» розповів, що перегляне матч «Металіста» проти бухарестського «Динамо». Мовляв, це дасть інформацію про суперника.

Водночас він відзначив, що перемогти харків'ян можна, в першу чергу, завдяки самовіддачі та боротьбі.

Насамкінець Демяненко розказав, що македонський форвард Душан Савич відновлюється після травми і вже почав тренуватися в загальній групі. «Думаю, що в заявку на гру з «Металістом» він не попаде: ще не в тих кондиціях», - мовив тренер.

Цікаво, що були відсутніми на тренуванні воротар Максим Старцев та нападник Шумахер. Як пояснив головний тренер «Волині», травмований голкіпер повернеться до гри після 15 вересня.

Щодо Шумахера, Демяненко лише попросив почекати декілька днів. Мовляв, після закриття трансферного вікна, яке відбудеться 31 серпня, дізнаєтесь про долю форварда.

До слова, також наставник сказав, що нині тривають перемовини з гравцями, які можуть підсилити команду. «Можуть бути. І українці, і легіонери», - зазначив він.














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Йован Показати IP 31 Серпня 2012 11:05
Чемодан, вокзал, азія
сеня Показати IP 31 Серпня 2012 11:49
бабене критино.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus