USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

«Іллічівець» ‒ «Волинь»: суха нічия

16 Вересня 2012 11:57
У день Маріуполя луцька «Волинь» грала поєдинок 9-го туру із місцевим «Іллічівцем». Команди розійшлися з рахунком 0:0.

Про це повідомляють у прес-службі ФК «Волинь».

На поле «Іллічівця» вийшов склад, практично ідентичний тому, з яким «Волинь» перемогла харків’ян. Заміни стосувалися тільки правого краю півзахисту, де травмованого наразі Лопеса замінив Володимир Аржанов. А пару опорників склали Ізворану та Стевич – Саша вперше у сезоні зʼявився у стартовому складі лучан і відіграв впевнено передусім як «руйнівник». Варто відзначити й потрапляння у список 18-ти на матч нігерійського новачка з грузинським паспортом Абайомі Овонікоко.
Лучани дуже активно і, що головне, впевнено розпочали гру. Практично на увесь перший тайм закрили «ленінців» на своїй половині поля. Вже на 6-й хвилині Окріашвілі необачно зіграв рукою, приймаючи м’яча біля свого штрафного майданчика, і «Волинь» отримала право на небезпечний стандарт. Ерік пробив на силу, але м’яч пролетів біля самісінької штанги.
«Волинь» контролювала гру, «хрестоносці» здійснили багато перехоплень в центрі поля, вигравали більшість єдиноборств і виключили з гри плеймейкера господарів Кравченка. У перші пʼятнадцять хвилин була хороша комбінація на фланзі за участю Аржанова та Бікфалві, подача останнього на Суботича й трохи неточний удар Даніеля головою. Перевіряли пильність Худжамова Аржанов та Сімінін, щоправда, їхні удари були дуже неточними. Шкода, що кілька останні, майже гольові паси «Волині» виявилися неточними. Відзначимо, що ленінці вперше пробили по воротах Літовченка тільки на 30-й хвилині.
Наприкінці тайму Сергій Пилипчук мав гарну нагоду відкрити рахунок. Сергій «протягнув» м’яч у центрі поля, обіграв Іщенка і з лінії штрафного майданчика пробив лівою у дальній кут ‒ трохи неточно
Після перерви господарі трохи відсунули гру від своїх воріт, діяли активніше, але у перші пʼятнадцять хвилин нічого небезпечного біля обох воріт не сталося. Окрім хіба заблокованого Шиковим удару Федотова з 17-ти метрів.
На 60-ій хвилині Демяненко вирішив посилити флангову гру і випустив Насонова замість Аржанова. Але моментів біля воріт Худжамова не побільшало. Анатолій Демяненко змінив ще одного крайнього хава – Пилипчука на Бабира. І атаки гостей таки стали небезпечнішими. Хоч до ще однієї стовідсоткової нагоди справа не дійшла, але гру «Волинь» відвела від своїх воріт. А на заключні дванадцять хвилин тренери «Волині» випустили в атаку новачка Абайомі замість Суботича. Дебютант УПЛ старався, відкривався, але зачепитися за м’яч не міг.
Кінцівку матчу «Волинь» провела у позиційних атаках, контролюючи гру і намагаючись не фолити. За хвилину до фінального свистка п’ятеро лучан кинулися у контратаку, але Олександр Насонов не зміг перевести м’яч з правого флангу в центр. У підсумку – «суха» нічия.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus