USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

«Волинь» - «Металург»: бойова нічия

20 Жовтня 2012 10:47
Нічиєю закінчилась жвава гра дублів «Волині» та «Металурга». Матч завершився із рахунком 2:2.

Про це йдеться на сайті клубу волинян.

Дублери «Волині» виходили на матч, налаштовані поліпшити турнірне становище, адже команда Анатолія Пісковця давненько не радувала своїх прихильників перемогою. Волиняни не мали жодних кадрових проблем, а з «основи» дубль підкріпили дискваліфікованим Ізворану та нападниками Павловим і Овонікоко, які зіграли по тайму.

Вже в дебюті «Волинь» та «Металург» обмінялися моментами: Євген Павлов замикав навіс ударом головою, але воротар гостей був на місці. У відповідь хави донеччан вивели Трояновського сам на сам із Недільком, той обіграв його і зробив простріл під гострим кутом – на місці був Задерецький, який виніс м’яча заледве не із «стрічки». Волиняни виглядали трішки активнішими і були винагороджені за це голом із стандарту. Подригуля заробив штрафний, його подав Задерецький й Ізворану хорошим ударом головою відкрив рахунок.

На полі продовжилася жвава гра. Квашук пробивав на техніку з дуги штрафного майданчика – Неділько потягнув, Павлова виводили віч-на-віч, але Євген не встиг до м’яча. Після ганебної обрізки в центрі поля гості побігли у контратаку, але Неділько парирував удар Квашука впритул. Та на 39-й хвилині Віталій нічого не зміг вдіяти із ще одним виходом на ворота Трояновського – 1:1. Відзначимо провал лучан у центрі захисту.

Другий тайм дуже вдало розпочався для молодіжки «Волині». Подригуля отримав пас від Овонікоко, прибрав м’яча під себе, пробив і після рикошету куля влетіла у ближній кут воріт: 2:1. Дуже швидко гості відігралися: після довгої діагоналі помилився на виході Неділько і Квашук зрівняв рахунок – 2:2.

Надалі тривала рівна і нервова гра. Саме останній аспект призвів до абсолютно непотрібного вилучення Карасюка, який у центрі поля стрибнув ззаду в ноги суперника.
Така обставина не могла не вплинути на гру, хоч істотного тиску на свої ворота лучани не відчули. Супермомент втратив Трояновський, якого вивели на хорошу позицію, але у ворота донеччанин не влучив. Волиняни намагалися ловити «Металург» на контратаках і не давати йому розбігтися. Особливо старався Овонікоко, якому на останніх секундах випала нагода вирвати перемогу. Він вкотре увірвався на швидкості у штрафний майданчик, та замість прострілу вирішив діяти нестандартно – пробити у ближній кут, але кіпер дав раду йому несильному удару. У підсумку – бойова нічия 2:2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus