USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Відзначили футбольний прогрес Майкона

15 Травня 2012 09:56
Бразильського нападника луцької «Волині» Майкона Олівейру назвали футболістом, який найбільше прогресував протягом футбольного сезону 2011-2012 років.
Рейтинг «найпрогресивніших» гравців українського чемпіонату склав сайт Football.ua.

Нагадаємо, гравець став одним із найкращих бомбардирів чемпіонату, забивши 14 голів.

Зокрема, про Майкона пишуть, що у позаминулому чемпіонаті він забив тільки два мʼячі, а взимку поїхав шукати щастя в Румунії.

У «Стяуа» в бразильця не склалося, він повернувся, і колишній наставник «Волині» Віталій Кварцяний неохоче випускав Майкона на поле. А той буквально з першого матчу почав забивати мʼячі, захопивши першість у гонці бомбардирів.

Рівним сезон у бразильця не вийшов, він багато пропустив через дискваліфікацію, навесні не завжди знаходив спільну мову з новим тренером Анатолієм Демяненком, у другому колі втратив в результативності. Втім, сезон для Майкона вийшов просто дивовижним, особливо якщо враховувати рівень його гри і показники в попередньому чемпіонаті.

Варто додати, що до списку «найпрогресивніших» потрапили нападник сімферопольської «Таврії» Антон Шиндер, півзахисник донецького «Шахтаря», який другу половину сезону провів у маріупольському «Іллічівці», Давид Таргамадзе, бразильський захисник одеського «Чорноморця» Лео Матос та хавбек київського «Арсеналу» Олександр Кобахідзе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus