USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У всеукраїнському спортивному турнірі юні лучани вибороли перемогу. ФОТО*

2 Жовтня 2012 10:11
Турніри для юних футболістів з усієї України відбувалися у Луцьку упродовж трьох днів. Перемогу здобули наші краяни.

Про це повідомили організатори.

Так, у Луцьку упродовж трьох днів відбулися турніри для юних футболістів 2001 та 2004 років народження. Команди із Києва, Вінниці, Житомира, Рівного, Ужгорода, Хмельницького та Луцька змагалися на майданчиках обласного центру та Підгаєць. Продемонстрували спортсмени захоплюючий і безкомпромісний футбол.

Майбутніх зірок футболу підтримували численні глядачі, тренери і батьки діток. Організатор турнірів, депутат Луцької міської ради Микола Дендіберін розповів, що свято футболу для діток стало можливе завдяки кандидату у народні депутати України Ігорю Палиці: «Благодійник добре розуміє, що підтримуючи діток, він популяризує здоровий спосіб життя. Ігор Палиця узяв на себе усі витрати, пов’язані із організацією змагань, причому не вперше. Це немалі витрати, оскільки треба було профінансувати проживання, харчування, оренду полів, роботу суддів».

Зокрема, молоді футболісти разом із тренерами мали можливість ознайомитися із Луцьком під час організованих для них екскурсій, відвідали матч команд Суперліги між луцькою «Волинню» та сімферопольською «Таврією».

Найкращий футбол продемонстрували юні спортсмени із луцького клубу «Адреналін». Хлопці цієї команди виграли золоті медалі в обох вікових категоріях. Друге місце серед старших хлопчаків (2001 року народження) посіли гравці житомирського «Полісся», бронзові медалі повезли до Рівного спортсмени із «Вереса».

Серед юних футболістів 2004 року народження срібні медалі здобули житомиряни із команди «Фенікс». «Бронзу» взяли лучани із клубу «Денді».

Командам, що посіли призові місця, вручили кубки і пам’ятні медалі. Кращих гравців турніру удостоїли персональних нагород.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus