USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Головно змагалися вихованці інтернатів. ФОТО

23 Жовтня 2012 10:13
Змагання з легкої атлетики серед спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів відбулися нещодавно у селищі Головно. Спартакіада під назвою «Ти зможеш, якщо зміг я» покликана зреалізувати потенціал дітей, які потребують фізичної та розумової корекції.

Про це повідомляють у прес-службі Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорті для всіх».

Нещодавно у селищі Головно обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з управлінням освіти і науки облдержадміністрації провели змагання з легкої атлетики за програмою обласної спартакіади серед спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів під гаслом «Ти зможеш, якщо зміг я».



Захід проводиться увосьме. Головною метою проведення спартакіади є надання можливості вихованцям спеціалізованих шкіл займатися спортом, зниження психологічних факторів агресивності, напруженості, формування здорового емоційного фону серед дітей та підлітків шляхом їх участі у командних видах спорту.



Учні змагалися у міні-волейболі, легкій атлетиці, міні-футболі, а також змагались за перемогу у конкурсі на краще проведення ранкової зарядки та естафетах «Веселі старти». На спартакіаду приїхали команди 8-9 класів спеціальних шкіл-інтернатів, загалом – 60 учасників. Зокрема, спортсмени з Локачинського, Ратнівського, Рожищенського та Ківерцівського районів.



Вихованці шкіл-інтернатів змагалися як в особистому так і в командному заліку. Перше місце у командному заліку посіла команда Головненської школи-інтернату, друге – команда із Затурців, а трійку призерів замкнула школярі Заболоттівської інтернату.



Переможці та призери змагань отримали грамоти, дипломи та медалі.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бабуся Показати IP 23 Жовтня 2012 10:21
Навіщо їм грамоти ,дипломи та медалі Ви конкретно допоможіть одягом , продуктами харчуванням , медичним обслуговуванням ,освітою, шановні організатори ! Дай Боже їм щастя та здоров'я цим діткам !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus