USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Тимощук може залишити «Баварію» взимку

27 Жовтня 2012 12:03
Гравець національної збірної України, півзахисник мюнхенської «Баварії» Анатолій Тимощук невдоволений кількістю часу, який проводить на полі. Тому він припускає, що може полишити команду взимку.

Про це футболіст розповів виданню «Український футбол».

«Перебуваю в «Баварії» вже три з половиною роки, тому в клубі добре знають мої найкращі якості, які намагаюся проявити в кожній грі й на кожному тренуванні. У тому числі, завжди готовий до конкуренції, ніколи її не боявся. Тим більше, впродовж усієї кар'єри, її було достатньо в усіх клубах, кольори яких захищав. І, знаєте, люблю конкуренцію! Вона підвищує якість, отже — стаєш сильнішим. Від цього всі тільки виграють. Але якщо говорити про ситуацію в «Баварії», то роблю все можливе, щоби довести тренерському штабу своє право на місце в складі. Та що поробиш? У цій ситуації від мене нічого не залежить, рішення ухвалює тренер», - каже Анатолій Тимощук.

«Першого липня набрав чинності пункт додаткової угоди між мною й «Баварією» про продовження контрак­ту ще на один рік за взаємною домовленістю. З боку клубу не надходило інших пропозицій, а це свідчить про те, що він розраховує на мене. Зі свого ж боку, зазначу: комфортно почуваюсь у «Баварії», в Мюнхені, тому не було приводу для того, щоби припиняти співпрацю. Наразі не влаш­товує лише кількість ігрового часу, тому якщо все залишиться без змін, то під час зимового трансферного вікна буде можливість переглянути ситуацію», - зауважив футболіст.

«Баварія» — це один із найкращих клубів Європи, тому тут висока конкуренція в команді, тож якщо не беру участі в іграх, то все одно намагаюся довести своє право на місце в складі за рахунок тренувань й того ігрового часу, який мені надає тренер. Наразі для того, щоби мати достатньо ігрового часу, можливо, необхідні якісь зміни, тож час покаже, яке рішення необхідно ухвалити в найближчому майбутньому», - відзначив Тимощук.

«Якщо стоятиме питання про зміни, то розмір компенсації обговорюватиметься предметно вже між двома клубами. Враховуючи, що в мене контракт закінчується менше, ніж через 9 місяців, не думаю, що в цьому питанні може виникнути якась проблема», - мовив гравець національної збірної України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Fan-fan Показати IP 27 Жовтня 2012 13:47
Сколько он ее уже "залишає"? :) Пора уже футбол залишати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus