USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Про чемпіонат України «в Бразилії знають всі»

13 Липня 2012 16:49
Про футбольний чемпіонат України, на відміну, від, до прикладу, чемпіонату Австрії, у Бразилії чули всі.

Про це повідомив нападник ФК «Волинь» Тіаго Майєр Дос Сантос Шумахер, у відповідь на питання, чому він віддав перевагу Україні перед Австрією.

За його словами, до Луцька він приїхав за порадою агента. «Тренер подивився на мене в дії і сказав: я хочу підписати контракт з цим футболістом», - зазначив Шумахер.

«Зараз уже звик до Луцька. А спочатку було дуже незвично. Раніше я грав у великих містах, а тут маленьке і затишне місто. Краще й тому, що зараз у нас покращилась інфраструктура. А коли я тільки перейшов до «Волині», то моя дівчина дуже скаржилась на холодний клімат», - додав він.

Щодо 8 голів, які спортсмен забив у контрольних матчах під час зборів, Шумахер зауважив: «Спочатку, як тільки я з’явився у команді, я зовсім не розумів мову, плюс – нове місто, новий колектив… А зараз я вже нормально адаптувався, трохи розумію мову, знаю всіх своїх партнерів по команді, тому мені дуже комфортно грати і відповідно забивати. А те, що мені вдалося забити багато м’ячів на тренувальних зборах, то я хочу повторити це і у чемпіонаті».

Також футболіст висловився з приводу відмінностей між європейським та бразильським футболом. Мовляв, в Європі більш вираженим є силовий та атлетичний футбол. Натомість у Бразилії можна дозволити продемонструвати індивідуальну майстерність, «повозити» м'яч.
«У Європі ж з цим складніше – темп гри швидший, плюс – силова боротьба ускладнює можливості технічних гравців. Тому мені на перших порах було дуже важко адаптуватися до такого ритму», - пояснив наостанок Шумахер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus