USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

На Волинь з’їхалися екстремали на Поліську регату

11 Липня 2016 08:00
Сьомий Міжнародний фестиваль з екстремального водного туризму «Поліська регата» відбувся 9-10 липня на території національного природного парку «Прип’ять – Стохід» в Любешівському районі Волинської області, - інформує Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Географія учасників охоплює 4 області України: Волинську, Київську, Рівненську, Львівську. Було також 4 команди із республіки Білорусь. Отож, всього участь у фестивалі взяли 24 команди.

Найвправнішим був екіпаж із селища Любешів «Бам - 1» у складі Костянтина Веремчука та Леоніда Фесіка.

Друге місце, як і у минулому році, вибороли призери минулорічних змагань команда «Маневичі» у складі Миколи Ясюка та Івана Кусика.

Третє місце здобула знову місцева команда «Бам-2» у складі Віталія Токарчука та Андрія Оласюка.

Оскільки у регаті взяли участь сім змішаних екіпажів із чоловіків та жінок, то серед них теж визначили найкращого. Тут переможцем стала команда «Адреналін» у складі Олександра Редьковича та Оксани Яскульської.

Також у рамках фестивалю «Поліська регата-2016» за Всеукраїнською програмою «Олімпійське літо» провели змагання серед аматорських команд з пляжного волейболу та футболу.

У цих змаганнях взяли участь 24 команди – 10 команд з футболу, 8 команд з волейболу чоловіки і 6 команд – жінки. Це понад 100 учасників з Старовижівського, Маневицького, Любешівського районів та республіки Білорусь.

Директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Новосад Володимир Петрович нагородив переможців та призерів фестивалю медалями, грамотами, дипломами й кубками, а також кращі команди отримали призи (спортивний інвентар) від спонсорів фестивалю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus