USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Лужний згадав, як у Луцьку грав по коліно в болоті

10 Лютого 2012 18:47
Один з тренерів київського «Динамо», волинянин Олег Лужний розповів про особливості зимової міжсезонної підготовки, порівнявши умови, які створюються футболістам сьогодні, з умовами, в яких він сам, коли був гравцем, проводив міжсезонні збори.

Про це пише Sportanalytic.

Журналісти поцікавилися у Лужного, що потрібно футболістові на затяжних зборах, щоб зберегти психологічну стійкість. Аби, висловлюючись сучасною мовою, від одноманітності антуражу у нього не «зривало дах».

«А що ви називаєте затяжними? Це дванадцять-то днів в розкішному готелі на всьому готовому - довго і виснажливо? Сучасному поколінню гравців, напевно, ні з чим порівнювати, але я добре пам'ятаю, як чверть століття тому їздив з луцьким «Торпедо» на збір в Закарпатті», - іронічно відповів Олег Лужний.

Він поділився спогадами: «Жили в Берегово в гуртожитку по дві-три людини в одному номері, тренувалися по коліно в снігу і болоті. Форми всього два комплекти, прали самі. Сушити було ніде, тому, траплялося, виходили на друге заняття в усьому мокрому»

«У Луцьку працювали, як уже казав, по коліно в снігу і бруду, так що незрозуміло, в футбол граємо або в регбі. У «Карпатах», де проходив армійську службу, бігали в Сочі по доріжках з перепадом висот. Та й з «Динамо» приїжджали в Ялту влітку, в сорокаградусну спеку - і нам давали біг п'ять по триста метрів або, припустимо, крос по Царській стежці. Жах! А нинішні навантаження в порівнянні з колишніми - це небо і земля», - певен Лужний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus