USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Луцькі фрізбісти повернулися з Тернополя переможцями.ФОТО

15 Жовтня 2012 10:23
Лучани перемогли у змаганні з алтимат фризбі. Волинянам вдалося обійти одеситів та киян.

Про це повідомили у прес-службі Волинської федерації літаючих дисків.

Спортивні змагання в межах Західноукраїнської ліги алтимату відбулися 13 жовтня в Тернополі. (алтимат фрізбі - спортивна гра з пластмасовим літаючим диском«ВН»). Участь у поєдинку взяли 8 команд, це - спортсмени з Тернополя, Львова, Києва, Іллічівська, Луцька та 3 команди з Одеси.



За правилами гри кожна команда мала складатися з 5 гравців, а гра тривати - 25 хвилин, або до 9 голів.



Честь Луцька захищала команда «Баффало». Волиняни прибули на змагання у складі 7 спортсменів: капітана Богдана Алексєєва, тренера Максима Нечипорука, Дмитра та Юрія Плехоткіних, Влада та Максима Чаруків та Олега Масольця.



У своїй групі луцькі фрізбісти виграли 3 гри проти команд «Wild West» зі Львова, «Шторм» з Одеси та «Ракети» з Іллічівська-Одеси з рахунками 9:2, 9:2, 8:2 відповідно.



У півфіналі «Баффало» грала проти одеської «F1». Поєдинок видався досить напруженим, але перемогу здобули волиняни. А у фінальній сутичці суперниками наших краян стала столична команда «Nova». Однак, спортсмени з Луцька показали вищий рівень гри і вийшли переможцями з рахунком 10:7. Відтак, «Баффало» стала чемпіоном ЗУЛА.



Змагання у Тернополі були останніми у вуличному сезоні. Надалі ж всі змагання відбуватимуться у спортивних залах. І перший подинок у спортивному приміщенні пройде у Луцьку 10-11 листопада. Кубок Любарта - це міжнародні змагання, де окрім найкращих українських команд будуть спортсмени з Білорусі та Польщі.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Такер Показати IP 15 Жовтня 2012 11:12
Волинянам вдалося обійти волинян)))
Сем Показати IP 15 Жовтня 2012 16:55
хах журналісти хоч трохи дивляться, що і як пишуть?)) а так прикольно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus