USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Як луцькі діти «мордували» боксерів-олімпійців. ФОТО

17 Жовтня 2012 14:59
Українські боксери, призери Олімпіади в Лондоні, Василь Ломаченко, Тарас Шелестюк та Олександр Гвоздик відповідали на запитання більш як півсотні луцьких дітей, а після цього влаштували тривалу автограф-сесію.

Це відбулася 17 жовтня під час зустрічі спортсменів з луцькою молоддю в обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Найчастіше у гостей запитували про вправи для початківців, які потрібно виконувати, щоб стати чемпіоном.

Василь Ломаченко розповів, що варто розпочати з підтягування на турніку, відтискання від підлоги та присідання. Олімпієць запевнив, що найголовніше - багато й систематично тренуватися.

Також він розповів, що займався багатьма видами спорту, доки обрав бокс, а на ринг його привів батько, який тренер якраз із боксу.

«Я б хотів, щоб і мій син займався боксом», - додав Ломаченко.

Тарас Шелестюк розказав, що свої вміння битися рідко використовує у житті. Мовляв, частіше б'ється на рингу, а використовувати його на вулиці - небезпечно для людей, які конфліктують з олімпійцем.

Олександр Гвоздик висловив думку, що бокс - спорт не для жінок. Мовляв, є інші види, які більш підходять для представниць «прекрасної половини людства».

Окрім цього, він подякував своїм шкільним вчителям. Мовляв, без їх допомоги не вдалося б і здобувати знання, і тренуватися.

Розповіли спортсмени і про те, що віра в Бога і спогади про сім'ю додають сили під час поєдинків.

Опісля «запитань-відповідей» олімпійці ще приблизно 40 хвилин роздавали дітям автографи та фотографувалися з ними, а потім поїхали до Ковеля, де відбудеться аналогічний захід.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ну і НУ Показати IP 17 Жовтня 2012 23:52
Боксерська перчатка кольору прапора України -це круто.
Доктор справедливость Показати IP 25 Лютого 2013 20:24
Автор статьи придумал ей дурацкое название мягко говоря...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus